Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak samo - nie mogę być głodna i też biorę euthyrox...Ja wyczailam ze po prostu nie mogę być głodna bo wtedy mnie mdli. W trakcie posiłku nadal przez chwile jeszcze mnie mdli ale później przechodzi i tak do kolejnego gloduMoj mąż kochany przed wyjsciem do pracy zostawia mi na nocnej szafce kanapke i herbatę także nie zdążę zgodniec po otwarciu oczu
Niestety lykam eutyrox wiec muszę chwilę odczekać.
Spokojnie Mandy, jak widzisz kilka dziewczyn ma plamienia i jest ok, który u Ciebie tydzień? Może miesiączka a tym terminie powinna być?A mnie dziś zaczął bolec brzuch pojawiło się planie niemam źle przeczucia
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
No i super ;-)Hej ! Wrocilam od ogolnego!
Jutro mam badania krwi. Dostalam rowniez numer do community midwives. Lekarz kazal mi zadzwonic I powiedziec, ze jestem ustawiona w systemie jako priorytet (specjalna haha) ze wzgledu na historie medyczna. Dzieki temu bede miec czesciej powtarzane badania I wiecej razu usg niz standardowe 2, ale takze zobacze polozna szybciej niz to zwykle bywa
Jestem spokojniejsza![]()
Nie miesiączką powinna byc ok 7 Fakt ze mówił gin cos o krwiaku ale małym i ze nie bierze się go pod uwagęSpokojnie Mandy, jak widzisz kilka dziewczyn ma plamienia i jest ok, który u Ciebie tydzień? Może miesiączka a tym terminie powinna być?