Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz w domu ciśnieniomierz? Sprawdź jakie masz ciśnienie. Może po prostu przy kawie jest w normie a bez spada i wtedy boli cie głowa. Przed ciąża regularnie pilas kawę?Mi też pekala głowa od przedwczoraj i dziś postanowiłam napić się kawy. Nawet nie wypilam połowy i przeszło, oby na dobre![]()
i powiedzcie jeszcze czy kw.foliowy bierzecie juz dlugo? Przed ciaza zaczelyscie? I tylko w tej formie czy tezna jako aktywny folian?Ja migreny nie mialam juz od pol roku, a od wczoraj to po prostu tragedia, boli caly czas i nawet mroczki sie pojawily na chwile..jakos nie pomyslalam, ze yo objaw ciazy..Dziewczyny też was dziś głowa boli ???? Bo ja dostałam tak silna migrenę że aż mi lewa ręka zaczęła sztywnieć wzięłam paracetamol mam nadzieje że pomoże bo nie wiem co robić aż się boję a dziś ten gin do którego chodziłam nie przyjmuje zostanie mi tylko szpital ale nie mam co z dziećmi zrobić bo mąż w delegacji i wraca w piątek![]()