mrsMalec
Fanka BB :)
Tsh juz miałam robione i okazało się ze mam niedoczynność. .ale jestem juz na lekach
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I pewnie dlatego serduszko ciut wolnij bilo. U mnie tez.ostatnie usg pokazalo ciaze mlodsza o 2 dni niz poprzednim razem ale nie zamierzam sie.denerwowacJa mam kolejną wizytę 17 i też się boję. Ostatnio zaczęłam się przejmować czy coś nie tak bo serduszko miało akcje 142 czy to nie za mało. Jeszcze usg pokazało, że ciąża młodsza niż z OM, niby 3 czy 4 dni ale jednak
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
A w którym tyg jesteśJa tak samo dlatego teraz mam co 3,4 tygodnie kontrolować by wiedzieć czy dawka euthyroxu jest dobra
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz powiedział, że to dobry puls. Ale ja w głowie swoje, bo ktoś wczoraj napisał, że puls był 170. Więc od razu poleciałam do papierów z ciąży syna i tam puls był też 174 więc się zaczęłam denerwować.I pewnie dlatego serduszko ciut wolnij bilo. U mnie tez.ostatnie usg pokazalo ciaze mlodsza o 2 dni niz poprzednim razem ale nie zamierzam sie.denerwowac
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę .. ja wizytę mam za tydzień i wszystko się okaże mam nadzieje ze juz bedize widać dobrze fasolke a nie znowu uslysze ze zarodka nie da się zmierzyć bo jest malutki ale chyba tutaj jest bo widać coś pulsujacego
Cuuuuudo!!!!cale 1,9 cm mojego szczescia![]()
wszystko super. Nastepna wizyta za 4 tygodnie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom