Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję. Wiem ze powinnam. Ale 2 dzieci plus to ze nie lubie siedzieć na tyłku zmusza mnie czasem do działań. A dziś do tego doszła chęć na botwinkęManique, kurcze oszczędzaj się dziewczyno. Jeszcze Wam się coś stanie przez przypadekProszę uważaj na siebie <tuli>
Ale nogi... ☺Zobacz załącznik 808543
Mega produktywny przedostatni dzień w pracy[emoji23] ciśnienie skoczyło mi na 154/86 puls 105 i tak sobie leżę na zapleczu [emoji13]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Smakuje mi bardzo, produkty świeże, czysto, ładnieMój znajomy tam pracował dlugo jak jeszcze żyli w Warszawiedo tej pory na kontakt z szefem, super jest ten chińczyk
![]()
Cały tłuszcz się zlał w okolice tyłka przy tym ułożeniu [emoji23]Ale nogi... [emoji5]
Moja bardzo otyla kolezanka jak była mowa o dietach to zawsze mówiła " Kochani... o czym wy w ogóle rozmawiacie.... trzeba mieć takie idealne wymiary jak ja 90x60x90... teraz podaje wymiary drugiej nogi..." myślę ze trochę przesadzasz z tym tluszczykiemCały tłuszcz się zlał w okolice tyłka przy tym ułożeniu [emoji23]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom