Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To daj znać po wizycie i dbaj o siebieW każdym razie po 40 minutach leżenia nic nie spadło, dzwoniłam do lekarki o 17:30 mam być na wizycie od razu L4 i leczymy nadciśnienie
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Ci zazdroszczę, pięknie [emoji172] a skoro już taki widok to ja się pytam, czy można się kąpać w jeziorze w czasie ciąży czy lepiej tylko nogi do połowy uda pomoczyć?Dziewczyny, u mnie lato![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem. Ja nie bede przynajmniej do tej wody wchoszic glebiej niz do kolan.Ale Ci zazdroszczę, pięknie [emoji172] a skoro już taki widok to ja się pytam, czy można się kąpać w jeziorze w czasie ciąży czy lepiej tylko nogi do połowy uda pomoczyć?
Wszystko zalezy co Ci lekarz powie. Jak masz dobry czop sluzowy to jak woda już przekwitnie to pewnie trochę mozna sie pochlapac.Ale Ci zazdroszczę, pięknie [emoji172] a skoro już taki widok to ja się pytam, czy można się kąpać w jeziorze w czasie ciąży czy lepiej tylko nogi do połowy uda pomoczyć?
Powodzonka :*W każdym razie po 40 minutach leżenia nic nie spadło, dzwoniłam do lekarki o 17:30 mam być na wizycie od razu L4 i leczymy nadciśnienie