reklama

Grudniowe mamy 2017

W każdym razie po 40 minutach leżenia nic nie spadło, dzwoniłam do lekarki o 17:30 mam być na wizycie od razu L4 i leczymy nadciśnienie

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, administratorka odpisala ze czasami jak sie wchodzi po raz pierwszy na forum zamkniete przez aplikacje z telefonu to dzieja.sie takie.dziwne rzeczy. Takze prosze kto moze wejsc na forum zamkniete przez komputer za pierwszym razem.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, u mnie lato ;)
1496142211-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny, u mnie lato ;)
1496142211-aaaaaa.jpeg

Ale Ci zazdroszczę, pięknie [emoji172] a skoro już taki widok to ja się pytam, czy można się kąpać w jeziorze w czasie ciąży czy lepiej tylko nogi do połowy uda pomoczyć?

Ale Ci zazdroszczę, pięknie [emoji172] a skoro już taki widok to ja się pytam, czy można się kąpać w jeziorze w czasie ciąży czy lepiej tylko nogi do połowy uda pomoczyć?

Nie wiem. Ja nie bede przynajmniej do tej wody wchoszic glebiej niz do kolan.

Wszystko zalezy co Ci lekarz powie. Jak masz dobry czop sluzowy to jak woda już przekwitnie to pewnie trochę mozna sie pochlapac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry