gie_er
Fanka BB :)
I wzajemnie [emoji8]Powodzonka :*
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I wzajemnie [emoji8]Powodzonka :*
Czemu? Ja też zrobiłam i wyszła pysznie... może dopraw bardziej, marchewkę z rosołu do niej starlas? Kurcze....nie wiem co mogłaś zrobić źle@CarlaR zrobiłam tą szczawiową, ale musiałam coś spierdzielić bo jest niejadalna [emoji23]
Ja chyba będę się lekarza podpytywać bo uwielbiam jeziorne pływanie i nie wyobrażam sobie lata bez tego, przez co mam nadzieję że chociaż raz na jakiś czas się uda... ale jeśli nie, no to trudno, czego się nie robi dla dobra maluszkaAle Ci zazdroszczę, pięknie [emoji172] a skoro już taki widok to ja się pytam, czy można się kąpać w jeziorze w czasie ciąży czy lepiej tylko nogi do połowy uda pomoczyć?
Dałam marchewkę pietruszkę trochę selera ziemniaka do tego i ten szczaw. Niby jest taka kwaskowa l, ale ten smak no nie mój [emoji6]Czemu? Ja też zrobiłam i wyszła pysznie... może dopraw bardziej, marchewkę z rosołu do niej starlas? Kurcze....nie wiem co mogłaś zrobić źle![]()
Jskos do morza czy oceanu predzej bym.weszla. jeszcze pytanie w ktorym morzu...Ja bym nawet nie pomyślała, że mogę nie móc pływaćZdaje mi się, że mamaginekolog miała filmik w, którym się kąpała w ciąży w morzu.
![]()