Domyślam się, że większość z nas chodzi wcześnie spać, bo wieczorami cisza na forumJa tez szybko spać chodzedzisiaj podejrzewam że jak co czwartek będę spała już o 20:30
![]()
reklama
M@gda
Moderatorka
NIENAWIDZE zapachu gotowanego niesolonego i nie doprawionego mięsa. Czy ciąża czy nie efekt ten sam.Czyli to mdłości? Mój mąż gotował psu kurczaka, myślałam że się porzygam, więc rosołu nie dam rady ugotować, ale chyba bym zjadła![]()
Ale tak, to mdłości.
M@gda
Moderatorka
MC fryty <ślina po kolana> z kechupem <ślina po kostki> ....A mnie właśnie naszla wielka ochotą na niezdrowy hamburger z MC Donaldi tortille [emoji3] chyba mąż mi kupi jak będzie wracał z pracy zaraz
![]()
iwilleatyou
Fanka BB :)
Na sama mysl o frytkach mam odruch wymiotny nie mowiac juz o pomidorach co za tym idzie o keczupieMC fryty <ślina po kolana> z kechupem <ślina po kostki> ....
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No to u mnie się zaczęły dopiero od trzech dni.NIENAWIDZE zapachu gotowanego niesolonego i nie doprawionego mięsa. Czy ciąża czy nie efekt ten sam.
Ale tak, to mdłości.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja dziś tak wymiotuje ,że już całe gardło zjechałam ... 
reniuszek
Love in the knick of time
HamburgerA mnie właśnie naszla wielka ochotą na niezdrowy hamburger z MC Donaldi tortille [emoji3] chyba mąż mi kupi jak będzie wracał z pracy zaraz
![]()
Ale mi narobiłas ochoty koleżanko!
Angella210
Ja niby bym coś zjadła ale cały czas mnie mdli...Burczy w brzuchu a zjeść nie wiadomo co 
Millo
Pieszczoszka wspolczuje..jej
Kurde myslicie ze to nam kiedys przejdzie?
Znaczy sie wiem ze tak ale kurde kiedy?kiedy?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde myslicie ze to nam kiedys przejdzie?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Angella210
ja się zastanawiam czy nie będzie gorzej?