reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Wiec sie nie martw!!! Jest serduszko, na wizycie za tydzien potwierdzisz. A teraz kolezanki z forum przepisuja ci duzo pozytywnego myslenia i usmiechu. Dopisalabym do tej recepty duzo slonka zeby zaczac.wit d produkowac ale na to nie ma szans.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje ze za tydzień będzie biło jak dzwon . Bo po ostatnich wydarzeniach to różne myśli mam . Wyobraźcie sobie poszłam do ginekologa we worek po świętach zaraz z wynikiem ca125 podwyższonym ponieważ mam torbiel a kobieta do mnie ze mam raka bez dokładnych badań chce mnie już na operację brać .. szok dla mnie niesamowity . U mówiłam się zaraz w ten sam dzień do innej i kobietka mówi ze nie widzi żadnych zmian nowotworowych ale kazała mi zrobić test roma 100 proc pewności czy jest rak i na szczęście wszystko skończyło się dobrze :)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Fasolka ja Ci bardzo wspolczuje.Jak ja zwymiotuje to chora jestem caly dzien heh:p a Ty co 15 min..ja pierdziele..calymi dniami..Mam nadzieje ze juz bedzie coraz lepiej u Ciebie i bedziesz jak nowonarodzona cieszyc sie ciaza!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam kolejną wizytę 17 i też się boję. Ostatnio zaczęłam się przejmować czy coś nie tak bo serduszko miało akcje 142 czy to nie za mało. Jeszcze usg pokazało, że ciąża młodsza niż z OM, niby 3 czy 4 dni ale jednak

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam kolejną wizytę 17 i też się boję. Ostatnio zaczęłam się przejmować czy coś nie tak bo serduszko miało akcje 142 czy to nie za mało. Jeszcze usg pokazało, że ciąża młodsza niż z OM, niby 3 czy 4 dni ale jednak

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi od ostatniej miesiaczki wychodzi ze ciąża 7 tydz i 4 dzień a termin mam na 21 grudnia wiec wychodzi ze 6 tydz 1 dzień . A tetno płodu w karcie wpisała mi gin 140

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też z różyczki miałam robione tylko igg. Gin mówi, że nie robi się na igm, ponieważ różyczka ma widoczne objawy i wiedzialabym, że choruję. Także wszystko w porządku :)

reklama
Do góry