daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Gie-er będzie dobrze!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Bedzie dobrze ! trzymaj sieZbieram się zaraz na wizytę, jest mi tak niedobrze z nerwów, że chyba oszaleję.
Wyszłam Kobietki.
Za tydz kolejna wizyta coś nie tak z przeziernoscia karkowaalbo się nałożyła otoczka z owodni na kark...... Daj Boże.
Poza tym jest ok wiek z usg 11tc1d.
Mam zdjęcie 3d. Za tydz lub dwa genetyczne. Zobacz załącznik 806905
Auć auć auć ale kurka bolało 
2 po jednym na maluchaOj dziewczynki właśnie dostałam dwa zastrzyki w pupkęAuć auć auć ale kurka bolało
![]()
2 po jednym na maluchaMasz śliczną 2, to czasami musi 2 razy bardziej zaboleć.
A mam, poznałam was trochę to mogę sobie pozwolić, żeby pożartować. Nie możemy być takie całkiem na serio cały czas. Jeśli ma to komuś poprawić humor i ma się lepiej poczuć to super.M@dzia Ty ostatnio masz poczucie humoru hi hi![]()
![]()
Zartuj więcejA mam, poznałam was trochę to mogę sobie pozwolić, żeby pożartować. Nie możemy być takie całkiem na serio cały czas. Jeśli ma to komuś poprawić humor i ma się lepiej poczuć to super.
Dziewczyny, jeśli wam przeszkadza moje poczucie humoru - dajcie znać, utemperuje się![]()
A mam, poznałam was trochę to mogę sobie pozwolić, żeby pożartować. Nie możemy być takie całkiem na serio cały czas. Jeśli ma to komuś poprawić humor i ma się lepiej poczuć to super.
Dziewczyny, jeśli wam przeszkadza moje poczucie humoru - dajcie znać, utemperuje się![]()

Bo zaraz zabłysnęJak dla mnie nic nie zmieniaj - jesteś ekstra i Twoje poczucie humoru jest najlepsze
Jesteś NAJLEPSZA!!!!!!!!!![]()