reklama
Angella210
Fanka BB :)
Ale super! No wszystko już na zdjęciu widać![]()
A to jest Młodziak we własnej osobie![]()
Dziewczyny macie jakieś fajne przepisy na sałatki na grila?Jutro robimy druga część parapetówki i coś muszę naszykować mimo tego że mdli mnie okropnie.
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Polecam tą jest pyszna [emoji7]Ale super! No wszystko już na zdjęciu widaćGratuluję
Dziewczyny macie jakieś fajne przepisy na sałatki na grila?Jutro robimy druga część parapetówki i coś muszę naszykować mimo tego że mdli mnie okropnie.
Link do: Sałatka z pomidorkami koktajlowymi, granatem i fetą | Kwestia Smaku
DigitalGirl
Moderatorka
@Angella210 ja mam jeden mega szybki przepis
ta sałatka jest na każdej imprezie u nas i znika w całości. Robi ją się w 10min.
Dwa opakowania sera tartego np gouda albo mozzarella, puszka ananasa, puszka kukurydzy, 2-3 ząbki czosnku (jak kto lubi), sporo przyprazonych na patelni pestek ze slonecznika.
Ananas w kostkę, wszystkie skladniki zmieszać z niewielką ilością majonezu, wcisnąć czosnek i taaaramm
Dwa opakowania sera tartego np gouda albo mozzarella, puszka ananasa, puszka kukurydzy, 2-3 ząbki czosnku (jak kto lubi), sporo przyprazonych na patelni pestek ze slonecznika.
Ananas w kostkę, wszystkie skladniki zmieszać z niewielką ilością majonezu, wcisnąć czosnek i taaaramm
M@gda
Moderatorka
Tzatziki:Ale super! No wszystko już na zdjęciu widaćGratuluję
Trzesz ogórka na tarce, lekko solisz, wciskasz czosnek. Chwile musi postać, potem odlewasz trochę wody i dodajesz jogurt grecki. Pycha.
W sumie nie mam pojęcia jak ten przepis ma się do oryginału, ale u nas schodzi zawsze
Angella210
Fanka BB :)
Dzięki wielkie dziewczyny za przepisy
Na pewno skorzystam.Nigdy nie dodawałam granatu do sałatki,ale chyba spróbuje 
DigitalGirl
Moderatorka
Dziękuję kochana@Ankuś myślę o Tobie i 3mam kciuki!!
Od razu pisz co i jakDziękuję kochanajest opóźnienie, więc jeszcze z 10 minut i wchodzę.
reklama