reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Hejka, dziś mam wizytę pierwsza, zaczynam się stresować że może być coś nie tak. Odzywałam się do was parę dni temu. Pozdrawiam Was wszystkie [emoji182][emoji3059]

Matko 20 stron do nadrobienia miałam :D Jak tam piszecie o tym endometrium to zaczęłam się trochę martwić, że u mnie jest za male i wgl skoro u jednej z Was już było słychać serduszko w tym samym tyg, w którym ja jestem, a u mnie jest tylko pecherzyk to czy jest coś nie Tak, czy jeszcze jest czas. Wstawiam poniżej zdjęcie z usg może któraś z Was zna się na tych oznaczeniach i jest w stanie powiedzieć czy jest ok?

Załączniki

• 15864312570782452692101653552181.jpg
    15864312570782452692101653552181.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 83
Matko 20 stron do nadrobienia miałam :D Jak tam piszecie o tym endometrium to zaczęłam się trochę martwić, że u mnie jest za male i wgl skoro u jednej z Was już było słychać serduszko w tym samym tyg, w którym ja jestem, a u mnie jest tylko pecherzyk to czy jest coś nie Tak, czy jeszcze jest czas. Wstawiam poniżej zdjęcie z usg może któraś z Was zna się na tych oznaczeniach i jest w stanie powiedzieć czy jest ok?

Nie martw sie. Ja bylam 4+6 i byl malusieńki pęcherzyk. Teraz pewnie jest dwa razy wiekszy po tygodniu. Tak mowila moja ginekolog :) ty masz 5+1 na tym usg wiec na spokojnie :)

reklama
Do góry