reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
A jak sie poloze na prawym boku to od razu czuje jak sie odpycha. Po orawej stronie ma glowke i raczki i tak jakby mu przeszkadza ta strona :D gmera, wierci sie. Czasami boje sie ze mu glowke zgniote ale nie daje rade ciagle na lewej stronie lezec..
Mam podobnie 😂 ale jak już zasnę to nie kontroluję na jakim boku i jak śpię więc musi mi młody wybaczyć 😁

Cześć dziewczyny:) ja po wizycie wszystko podobno dobrze i w wynikach badań i ogólnie, mały waży 917g, a mamy 27 tydzień skończony. Martwi mnie tylko trochę to, że zmienił pozycję i odwrócił się nóżkami w dół więc na dzień dzisiejszy grozi mi cesarka, ale Pani doktor powiedziała, że ona wierzy w grzeczność dzidziusia i że jeszcze się odwróci ;) pozdrawiam i powodzenia na dzisiejszych wizytach :)
Też jestem po wizycie. Początek 28 tygodnia i waży 1000g. No i też ułożony nóżkami w dół. Lekarz stwierdził, że kolejne 4 tygodnie powinny zdecydować czy jest szansa na naturalny. Później już raczej będzie za duży na obracanie i szanse drastycznie zmaleją

Mój tez szaleje, z tydzień temu ewidentne kopał mnie w pęcherz więc siedział z nogami na dole, teraz trochę się przesunął, mam nadzieję, że ustawi się jak trzeba🙃 Ja już zaczęłam 29 tydzień, czyli decydujące najbliższe 3 tygodnie? Będę miała wizytę za dwa tygodnie, może się coś wyklaruje.
Miłego dnia dziewczyny, kciuki za wizyty🙂

Raczej tak bo z tego co mówił mi wczoraj lekarz po 32 tygodniu dziecko już jest za duże i szanse na obrocenie się po tym etapie są malutkie.

Miłego 😊

reklama
Do góry