reklama
Ce2793
Fanka BB :)
Też mam wszystko z Loveli. Czytałam super opinie i to, że ma super skład. Narazie ubranka były tylko do przeprania bo nie są brudne więc nie wiem jak będzie sobie radził z plamami.
Starałam się ze wszystkim ruszyć jak najszybciej bo bałam się wcześniactwa. A przed 5tym miesiącem bałam się kolejnego poronienia więc wolałam wtedy nic nie robić i nie cieszyć się za wcześnie.
Oczywiście nie obyło się bez przygód i nie wszystko może iść gładko. Zamówiłam drzwi wewnętrzne na jedno piętro. Pan majster przyszedł mi je pomierzyć i zapytałam czy wszystkie są lewe. Potwierdził. Przyszły drzwi i okazało się, że pan się pomylił i powinny być prawe
. Oczywiście tamtych oddać nie mogę bo zamówienie niestandardowe (2 zawiasy). Zamówiłam kolejne i przyszły w tamtym tygodniu. Tym razem sklep się pomylił i wysłał mi omyłkowo ponownie lewe 

. Tym razem chociaż te mogę zwrócić. Czekam więc już na 3 dostawę i kolekcjonuje sobie przy okazji drzwi. I tak bujam się z tym od lipca
. Miałabym serio dość spokojną ciążę gdyby nie ten stres przez drzwi...
Starałam się ze wszystkim ruszyć jak najszybciej bo bałam się wcześniactwa. A przed 5tym miesiącem bałam się kolejnego poronienia więc wolałam wtedy nic nie robić i nie cieszyć się za wcześnie.
Oczywiście nie obyło się bez przygód i nie wszystko może iść gładko. Zamówiłam drzwi wewnętrzne na jedno piętro. Pan majster przyszedł mi je pomierzyć i zapytałam czy wszystkie są lewe. Potwierdził. Przyszły drzwi i okazało się, że pan się pomylił i powinny być prawe

Madzialena8787
SuperJa już po wizyciemłody 2500g i ułożony główką w dół więc wszystko na dobrej drodze
termin na 27.11

zeberka363
jestem szalona :-D
Ooo miałam to samo z drzwiamiTeż mam wszystko z Loveli. Czytałam super opinie i to, że ma super skład. Narazie ubranka były tylko do przeprania bo nie są brudne więc nie wiem jak będzie sobie radził z plamami.
Oczywiście nie obyło się bez przygód i nie wszystko może iść gładko. Zamówiłam drzwi wewnętrzne na jedno piętro. Pan majster przyszedł mi je pomierzyć i zapytałam czy wszystkie są lewe. Potwierdził. Przyszły drzwi i okazało się, że pan się pomylił i powinny być prawe. Oczywiście tamtych oddać nie mogę bo zamówienie niestandardowe (2 zawiasy). Zamówiłam kolejne i przyszły w tamtym tygodniu. Tym razem sklep się pomylił i wysłał mi omyłkowo ponownie lewe
. Tym razem chociaż te mogę zwrócić. Czekam więc już na 3 dostawę i kolekcjonuje sobie przy okazji drzwi. I tak bujam się z tym od lipca
. Miałabym serio dość spokojną ciążę gdyby nie ten stres przez drzwi...

Ce2793
A możesz je zwrócić? Możemy założyć sklep z drzwiamiOoo miałam to samo z drzwiami, miały być prawe a przyszły lewe...remont też od lipca sie ciągnie
![]()

Nie wiem. Mam ambitny plan, że po porodzie jak dojdę do siebie i już mąż będzie ze mną to chcemy szukać działki. Narazie musiałam zawiesić szukanie bo sama wszystkiego nie ogarnę. Mam nadzieję, że dam radę

Martini4
Ostatnie mierzenie miałam we 18 września i wtedy był 1400gSuperfajna waga
dużo urosl od ostatniej wizyty?
Ce2793
Aż ciężko sobie wyobrazić, że tak szybko rosnąOstatnie mierzenie miałam we 18 września i wtedy był 1400gwięc kilogram w miesiąc
![]()

zeberka363
jestem szalona :-D
Nie mogę zwrócić,bo majster je podszlifował bo były za długieA możesz je zwrócić? Możemy założyć sklep z drzwiami
Nie wiem. Mam ambitny plan, że po porodzie jak dojdę do siebie i już mąż będzie ze mną to chcemy szukać działki. Narazie musiałam zawiesić szukanie bo sama wszystkiego nie ogarnę. Mam nadzieję, że dam radę![]()

Ja już też po wizycie mój ma 2049g i mówiła, że za 4 tygodnie można już rodzićJa już po wizyciemłody 2500g i ułożony główką w dół więc wszystko na dobrej drodze
termin na 27.11
reklama
Ayla1414
To nie jestem sama. Ja też w domu rodzę
Muszę się pochwalić dobrą nowiną. Mąż się zgodził na poród domowy. Jestem taaaaka szczęśliwa [emoji7]