Nie wiem co się wypycha ale irytujeTo pewnie dno macicy Ci naciska a nie mały
Tez od paru dni mój był/jest większość dnia twardy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem co się wypycha ale irytujeTo pewnie dno macicy Ci naciska a nie mały
Tez od paru dni mój był/jest większość dnia twardy.
Ja też jeszcze czekam ale tyle wiem, że jak to jest to to wiesz ze to toMam pytanie do dziewczyn, które są już „po”.
Jak się czułyście między skurczami na początku porodu? Jakiś większy dyskomfort, ból, czy normalnie?
Kiedy wiadomo, że to na pewno to, a nie przepowiadające![]()
Te porodowe są regularne i czas się skraca. Nie ustępują np. Jak byś wzięła kąpiel.Jak mam skurcze, to rzeczywiście się wyłączam na chwile, ale pomiędzy czuje się zupełnie normalnie. Chwile przed tylko czuję, że nadchodzi i moment po mam takie dziwne uczucie odrętwienia w głowie.
Ale już rano myślałam, że się zaczyna, bo było w miarę regularnie, a potem co 5, 15, 8 min. Aż się rozrzedziło i na parę godzin wszystko ucichło.
Leżysz w szpitalu, tak?Jak mam skurcze, to rzeczywiście się wyłączam na chwile, ale pomiędzy czuje się zupełnie normalnie. Chwile przed tylko czuję, że nadchodzi i moment po mam takie dziwne uczucie odrętwienia w głowie.
Ale już rano myślałam, że się zaczyna, bo było w miarę regularnie, a potem co 5, 15, 8 min. Aż się rozrzedziło i na parę godzin wszystko ucichło.
Po założeniu balonika z godziny na godzinę był większy ból brzucha jak na okres (+ spinanie się go) oraz bole w krzyżu. Nie wiem czy to były skurcze@Sylwestrowa u Ciebie się pojawiły jakieś skurcze?