meksykanka11
Fanka BB :)
jedna aplikacja polazujena 19, druga na 20. Wpisz 20 możeczyli 19.12?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jedna aplikacja polazujena 19, druga na 20. Wpisz 20 możeczyli 19.12?
ja się właśnie zastanawiam czy iść 25 mają przed moim wyjazdem , ale wtedy będzie cos kolo 5+6 czy 6+0 , czy też iść po majówce dopiero jak wrócę, to już będzie 7+ . Z jednej strony mnie korci by iść wcześniej, z drugiej myślę , że czegoś jeszcze nie zobaczę i będę się stresować na wyjeździe.Też mam pierwszą 29i będzie mój 6 tydzień równy i liczę już na serduszko
w pierwszej ciąży też byłam na równy 6 tydzień i było
![]()
Ja wyjeżdżam na dwa tygodnie do Maroko, więc idę podejrzeć w 6 tc. Wiem, że może być za wcześnie (chociaż z synem w 6+1 było serce), ale wolę wiedzieć czy chociaż pęcherzyk jest na miejscu, bo obawiam się, że w Afryce jakbym trafiła do szpitalu z pozamaciczna, toja się właśnie zastanawiam czy iść 25 mają przed moim wyjazdem , ale wtedy będzie cos kolo 5+6 czy 6+0 , czy też iść po majówce dopiero jak wrócę, to już będzie 7+ . Z jednej strony mnie korci by iść wcześniej, z drugiej myślę , że czegoś jeszcze nie zobaczę i będę się stresować na wyjeździe.
To mamy tylko dzień różnicy!Też mam pierwszą 29i będzie mój 6 tydzień równy i liczę już na serduszko
w pierwszej ciąży też byłam na równy 6 tydzień i było
![]()
Ale dziewczyny startowały z bety jednocyfrowej. Ja miałam pierwsza 90, druga 250To mamy tylko dzień różnicy!to może mi się poszczęści i też już serduszko będzie
Ale ja to jestem nienormalna, bo niby wiem, że nie porównuje się przyrostów, ale teraz moje 185% wydaje się takie malutkie przy dzisiejszych 300-600%Pewnie we wtorek zbadam jeszcze raz, bo jutro nie ma jak.
No tak, też o tym pomyślałam. Ja startowałam z 65,8. Pewnie jest wszystko dobrzeAle dziewczyny startowały z bety jednocyfrowej. Ja miałam pierwsza 90, druga 250![]()
Na ten moment gitara i tego się trzymamyNo tak, też o tym pomyślałam. Ja startowałam z 65,8. Pewnie jest wszystko dobrze![]()
Widzisz Ty się boisz że za mało ja ze moja jednak to za dużoTo mamy tylko dzień różnicy!to może mi się poszczęści i też już serduszko będzie
Ale ja to jestem nienormalna, bo niby wiem, że nie porównuje się przyrostów, ale teraz moje 185% wydaje się takie malutkie przy dzisiejszych 300-600%Pewnie we wtorek zbadam jeszcze raz, bo jutro nie ma jak.
Widzisz Ty się boisz że za mało ja ze moja jednak to za dużobyleby nam szybko i szczęśliwie ten czas do grudnia zleciał
![]()
Ja bym poszła przed wyjazdemja się właśnie zastanawiam czy iść 25 mają przed moim wyjazdem , ale wtedy będzie cos kolo 5+6 czy 6+0 , czy też iść po majówce dopiero jak wrócę, to już będzie 7+ . Z jednej strony mnie korci by iść wcześniej, z drugiej myślę , że czegoś jeszcze nie zobaczę i będę się stresować na wyjeździe.
Wszystko jest w normie ! U mnie pierwsza beta była 6.1 więc od czegoś musi się wybićTo mamy tylko dzień różnicy!to może mi się poszczęści i też już serduszko będzie