reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Dziewczyny czy was też czasami zaboli podbrzusza jak na okres i czasami zaboli jajnik ? Jestem w 8 tygodniu i jakoś zaczynam panikowac czy wszystko jest wporzadku a wizyta dopiero 22 maja
ja mam dzis 9+6 i tez mnie boli podbrzusze, nie codziennie ale jak złapie to czuć - czytałam ze to normalne bo wszystko sie tak rozciąga ale też nachodzą mnie straszne myśli.

Jutro mam USG ale dzis się źle czułam i zwolniłam się z pracy.

reklama
ja mam dzis 9+6 i tez mnie boli podbrzusze, nie codziennie ale jak złapie to czuć - czytałam ze to normalne bo wszystko sie tak rozciąga ale też nachodzą mnie straszne myśli.

Jutro mam USG ale dzis się źle czułam i zwolniłam się z pracy.
Dokładnie. Też czytałam że to normalne przez rozciąganie się macicy itd ale te myśli są najgorsze
Daj znać jutro co na wizycie:)

Dokładnie. Też czytałam że to normalne przez rozciąganie się macicy itd ale te myśli są najgorsze
Daj znać jutro co na wizycie:)
Ja też mam takie bóle i głowa mi szaleje ale moja Pani doktor mówi że tak może być i że to normalne bo miejsce dla dzidziusia się musi zrobić. Jestem po dwóch poronieniach i ten strach mam ogromny czy wszystko będzie ok.. dzisiaj u mnie 8+0 a czuję że przestaje się mieścić w spodnie zwłaszcza wieczorami mam brzuch większy..

Ja też mam takie bóle i głowa mi szaleje ale moja Pani doktor mówi że tak może być i że to normalne bo miejsce dla dzidziusia się musi zrobić. Jestem po dwóch poronieniach i ten strach mam ogromny czy wszystko będzie ok.. dzisiaj u mnie 8+0 a czuję że przestaje się mieścić w spodnie zwłaszcza wieczorami mam brzuch większy..
Moj synek 5 letni już zauważa różnice w brzuchu - głaszcze go i pyta dlaczego urósł - jeszcze nie wie. Powiemy mu nie długo.

Ja już po wizycie. Niestety znów złe wiadomości. Ciąża nie rokuje. Dzidzia za mało urosła i serduszko zwolniło, ale jeszcze bije. Za tydzień kontrolne USG, ale już wiem, że będę czekać, aż sama postanowi mnie opuścić. Będę się cieszyć z każdego dnia, który nam razem pozostał 🥹 Skorzystamy z prawa do pochówku, przeraża mnie jedynie ta cała papierologia, pobieranie próbek do badań… jeśli któraś z Was przez to przechodziła napiszcie do mnie proszę wiadomość prywatną, chciałabym podpytać o kilka rzeczy. Życzę Wam, żeby maleństwa rosły zdrowo i jak najmniej zmartwień 🫶🏻

Ja już po wizycie. Niestety znów złe wiadomości. Ciąża nie rokuje. Dzidzia za mało urosła i serduszko zwolniło, ale jeszcze bije. Za tydzień kontrolne USG, ale już wiem, że będę czekać, aż sama postanowi mnie opuścić. Będę się cieszyć z każdego dnia, który nam razem pozostał 🥹 Skorzystamy z prawa do pochówku, przeraża mnie jedynie ta cała papierologia, pobieranie próbek do badań… jeśli któraś z Was przez to przechodziła napiszcie do mnie proszę wiadomość prywatną, chciałabym podpytać o kilka rzeczy. Życzę Wam, żeby maleństwa rosły zdrowo i jak najmniej zmartwień 🫶🏻
Bardzo mi przykro :( ale może są jeszcze jakieś szanse ?
Ktory to tydzien ?

reklama
Bardzo mi przykro. 😢
W szpitalu dostaniesz ankietę do wypełnienia właśnie odnośnie pochówku. Niestety jak to dalej wygląda już to nie wiem, bo nie zdecydowałam się na pochówek.
Trzymaj się 😟

Do góry