reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam !
U nas pogoda do kitu choc widze DociZ to odpowiada;-) ja nieznosze jak leje i wszystkiego mi sie wtedy odechciewa.
Od rana mnie dzisiaj muli i wlasnie mysle co zjesc zeby mi nie wrocilo i ... nic nie przychodzi mi do glowy:dry:
Co do ruchow maluszka to ja przy Witku najpierw domyslalam sie ,ze to moze wlasnie ruchy czuje ale potem jak poczulam te prawdziwe to nie mialam najmniejszych watpliwosci.Poczulam je jadac w samochodzie ale powiem wam ,ze to bylo chyba kolo 16-17tyg.Dobrze nie pamietam.Niedlugo potem mialam USG, na ktorym Witek pokazal swoje klejnociki:tak: Mysle ,ze wczesniejsze sprawdzanie plci nie jest chyba wiarygodne(mimo tego co pisza w niektorych opracowaniach).No i z dziewczynkami tak bywa ,ze nagle cos im tam wyrasta hihi tzn. wczesniej nie bylo widac ,ze to chlopczyk;-)

reklama
kacha ja tez trzymam mocno kciuki za twoją fasokle;-) tyle, że dziś już tu nie wpadne niestety:-( No ale jutro rano pierwsze co to włącze komputer, żeby sie dowiedziec co ijak z Wami po USG.
Bedzie dobrze

Do jutra dzieczyny
papa

Jestem na chwilkę, wiecie jak mi brzuszek urósł, tak sobie patrze na niego-chyba dzisiaj przez noc i dzień:-)

Zaraz będę miała kolacje, tylko czekam aż mąż zrobi;-)

jest tu ktoś?

Jestem, jestem, jestem :-)
I jestem przeszczęśliwa :-)
Zespół downa właściwie wykluczony, kość nosowa coraz większa, akcja serca idealna, wzrost już 9cm:-)
No i czego chcieć więcej??
Dowiedziałam się, że dzidziusiowi coś dynda między nóżkami, na 80% będzie Olivierek Oskar :-):-):-)
Strasznie ruchliwa ta moja pszczółka się zrobiła:):):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry