reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasiu bardzo sie ciesze :):):-):-):-)

to ekstra ze jednak wszystko w porzadku :)

czytalam o ruchach dziecka, czasem mam wrazenie, ze cos poczulam, ale to raczej za wczesnie:) wiec czekam...nie moge sie doczekac;)

co do plci jejku juz\ nie moge sie doczekac 14 lipca mam usg i na pewno bede juz wiedziec..:) az ciarki mnie przechodza jak pomysle o tej chwili..:tak::-)

u mnie leje, ale jakos nie smuci mnie ta pogoda, dobrze sie czuje;]...tylko ciagle sie ucze i bokiem mi to juz wychodzi;]

buziaki

reklama
Moja mamuśka totalnie mi oszalała :-):-):-)
Powiedziała, ze jutro pójdzie na zakupy i zacznie już dla wnusia wyprawkę szykować...
Nie da sobie wytłumaczyć, że jeszcze 20% szans jest, że będzie dziewczynka;-) Stwierdziła (wredota), że za ładnie wyglądam jak na dziewczynkę, że wnuk będzie i koniec ;-)

aaha, brzuszek jakos mi sie wielki robi heheh, naprawde nie to co na ostatniej fotce taki malytki byl, teraz wywalillo zdeka;) ale to fajnie, jedyny problem to suknia slubna...
jutro ide ze swiadkowa do salonu zobacze jak teraz w niej sie czuje czy na pewno bedzie ok, jak ja wybieralam jeszcze nie bylam w ciazy, myslala nawet, ze schudne hehe, ale plany sie zmienily i nie schudne a przytyje:) trzeba jutro do konca wszystko skompletowac...zaproszenia juz prawie wszystkie rozwiezione, ale tak mi sie nie chcialo i nie chce ich rozwozic, ze szok;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry