reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

aha i bylam dzis u dentystki...nie chciala mi dac znieczulenia, ne chciala ryzykowac...powiedziala, ze teoretycznie nie powinno zaszkodzic ale jak zaszkodzi??? wiec woilalam nie ryzykowac, a i tak nie bolalo, bo tylko ukruszyl mi sie zab..;]....poza tym chcialam wybielic sobie zabki laserem, okazalo sie jednak, ze nie mozna w ciazy;/:dry::-p;-)

reklama
Ja zapinam wszystko pod brzuchem ;)
Zaraz na wątku brzuszkowym wrzucę fotkę z wczorajszego dnia;-)
Z usg raczej nie wrzucę bo mam dzisiaj tylko zdjęcie akcji serca, maluch strasznie zwiewał przed aparatem usg :-)

a ja mam same wysokie spodnie więc pod brzuchem nie dam rady zapinać. Muszę coś szybko wykombinować bo inaczej za kilka dni nie będę miała w czym wyjść do sklepu:-)

:-):-):-):happy::rofl2:KASIU ale sie ciesze!!!!! zaraz pojde po cokolwiek zeby sobie z wami chlapnac za zdrowko Twojego chyba Chlopczyka:-):-):-):-)Urodzisz sliczna zdrowiutka dzidzie:tak::tak::tak::tak:
U mnie co do garderoby to nie mieszcze sie juz w spodnie i narazie ratuje mnie ten pas, ktory sobie kupilam.Skladam go sobie narazie na pol i jest wtedy waski ale zakrywa dobrze rozpiete guziki i trzyma spodnie na dupce;-)Poza tym mam juz spodnie ciazowe z poprzedniej ciazy i kilka sukienek, ktore sie nadaja do noszenia przy brzuszku.Gorzej z zimowa garderoba bo wtedy zimno a my bedziemy akurat wieelkie hihi:-DPrzy Witku koncowka byla na lato wiec luzne sukieneczki, koszulki meza itd a zima?Kurtki meza nosic nie bede bo co on wtedy zalozy:confused::laugh2:

Aneczka: wyciagniemy z szaf naszym mam albo babc jakies kozuchy i bedziemy smigac hehe:-D;-)

net mi sie pieprzy wiec uciekam..dobranoc Kobietki milej cieplej nocki Wam zycze:)

Buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry