reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja też sie witam...

Siedze tu już z dobre pół godziny i jakos niewiem co napisać...
Jakoś źle sie czuje dzis.

U nas na szczęście pogoda superasta, tzn słońce daje ostro i chyba raczej nie bedzie padac;-)

reklama
U mnie też pogoda super :-)
Znowu się dzisiaj w nocy nieźle wybawiliśmy, w końcu noc świętojańska była ;) Pękło około 3 litrów soku pomidorowego:-)
Znowu mam super humor, oby tak dalej;-)
Nie ma to jak dobra zabawa w gronie przyjaciół, szczególnie jak rządzą nimi procenty, a Ty stoisz z boku i masz z nich polewkę ;)
Naśmiałam się za wszystkie czasy :-D

kacha sok pomidorowy... o bleeeeee:crazy: to sie wybawiłaś:-)
Myśmy wczoraj z asmodis "balowały" na wirtualnym weselu Isikory ze staraczek... imprezka była do białego rana:-D

kacha sok pomidorowy... o bleeeeee:crazy: to sie wybawiłaś:-)
Myśmy wczoraj z asmodis "balowały" na wirtualnym weselu Isikory ze staraczek... imprezka była do białego rana:-D

Właśnie tak śledziłam w nocy tamten wątek ;)
Wróciłam po 2 i cierpiałam na bezsenność ;-)
Jak chcecie zobaczyć foteczki z wczorajszej imprezki to zapraszam na stronkę:
KachaWawa na Fotka.pl - Zdjęcia
Dwie ostatnie fotki są z wczorajszej/dzisiejszej zabawy ;)
Swoją drogą to fajnie być ciężarówką, moi koledzy skakali wokół mnie jak wokół jajka ;-)

kasiu weszłam na Twoje konto, do znajomych, znalazłam PERUNAbrat chciałam wejść i mi wyskoczył komunikat:
Profil który chcesz przeglądać jest zablokowany.
Blokada nadawana jest przez Moderatora za naruszenie Regulaminu.

:szok::-D;-)

kasiu hahahah aleś mnie rozbawiła!!!
Właśnie Chiałam Cie do znajomych zaprosić, ale w takim razie poczekajmy jeszcze, najpierw jeszcze możesz mojemu byłemu pojechać mam go jako jedynego w znajomych..

Zauważyłam właśnie :):):)
Mój były usunął mnie ze swojej listy i pokasował komenty, które dostawał od innych lasek ;)
Ale zostawił mi jednego komenta tydzień temu, bardzo miłego zresztą ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry