reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witajcie Kochane Mamusie i Kochane Dzidziusie tego pięknego słonecznego dnia :-)
U mnie humor bez zmian, tzn. super, znowu mogłabym góry przenosić;-)
I nie uwierzycie co się stało... Odezwał się do mnie sam, z własnej nieprzymuszonej woli ten czubek (czytajcie tatuś Dzidzi) i powiedział, że właśnie mi kasę wysyła:-)
Napisałam mu wczoraj, że będzie na 80% miał syna i okupuje od rana moje gg, ale tym razem to ja jestem dla niego niemiła i oschła...
Niech nie myśli, że pieniędzmi załatwi wszystko i będzie ok;-)
Jadę właśnie do rodziców sie trochę pobyczyć (przyszły dziadziuś grilla szykuje;) ), odezwę się jak wstanę od stołu ;-)

kasia super wiadaomości!!!! Ciesze sie strasznie że dzieciątko zdrowiuteńkie:tak:
Widze że i płeć już na 80% znana.... to tak jak moja, ale sie jeszcze nie nastawiam, bo różnie to może być..... Ja podobno dość długo byłam chłopakaiem:-D

Witajcie babeczki w sobotę!!! :-)

Ja mam dziś przeogromne pokłady energii i od 8 rano sprzątam, piorę, gotuję...
uwielbiam to robic i coś widzę, że znowu jestem sobą..
Przez ostatnie miesiące nic mi sie nie chciało i bałam się, że już mi tak zostanie:szok: ale nieeee:-D
Tak sobie myślę, zaczął się drugi trymestr, to i samopoczucie mam lepsze i wszystko wygląda jakos inaczej:-)

papa

Hej hej!
Ale tu pustki w sobote. Normalne ,wszyscy z rodzinkami siedza wiec i ja tylko na chwilke;-)
DotaZ tylko sie nie przemeczaj za bardzo, uwazaj na siebie i dzidzie:tak:
Mi natomiast dzis sie nic kompletnie nie chce i wlasnie wyslalam synka razem z tatusiem do "manhatanu" zeby sobie formule1 zobaczyli(Witek narazie niewiele z tego zrozumie) a ja wlaczylam pranie chociaz nie chcialo mi sie wyjatkowo:zawstydzona/y::dry:
No to sapadam jak tu takie pustki papa

Kacha...ciesze sie ze z dzidziusiem wszystko jest dobrze i ze prawidlowo sie rozwija. gratulacje z powodu chlopca...ja tez chce chlopca bo dziewczynke mam, ale mam przeczucie ze bedzie nastepna:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry