reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam :)

Asmodis witaj ponownie !

Jutrzenko kochana ... jeśli chodzi o borówki to się nie wypowiadałam, bo nie dawałam ... ale coś mi się kojarzy że przecież są "jabłka i dojrzałe jagody" z Bobovity już od 4 miesiąca więc sadzę że można spróbować ...:tak:

Kasia ojej to znowu macie kłopot na głowie ... mam nadzieję, że to jednak nic poważnego;-)

Diankus rozumiem Twoje nerwy ale myślę, że i tak Ci męża nie zabiorą ... w końcu to ostatni pobór więc może uda się jakoś wymigać:tak:
A swoją drogą właśnie mi się przypomniały czasy kiedy to mój Ł był w wojsku (no już 9 lat temu):eek::confused: ... he, jak on mi się w tym mundurze strasznie podobał !!!:-p:zawstydzona/y::-D

Paula to masz z tą pralką :-(

A mój Nunuś od jakiegoś tygodnia zaczął sypiać na boczku , to jednym to drugim, a do tej pory zawsze na wznak na pleckach spał ... dziwne:baffled:

Ostatnia edycja:
Monia Julka na brzuchu często śpi :szok::szok::szok:
Po mamusi :-) inaczej nie potrafię... Ja w ciąży marzyłam żeby móc z powrotem spać na brzuchu :-D:-D:-D nie wiem jak mi się to udało że spałam na bokach... :-):tak:;-)

Paula a widzisz ... a ja tylko na boku umiem spać ... a jak w ciąży na początku okazało się że mam tyłozgięcie macicy i lekarka kazała sypiać na brzuchu to byłam wprost ZAŁAMANA:szok:
He ... to dzieciaczki biorą jednak z Mamuś przykład :)

No widzisz Monia. Coś w tym jest. Ja tylko na brzuchu. Inaczej nie potrafię... :-D:-D:-D

Dobranoc Grudniowe Mamusie!!! :-):-):-)
Idę dziś wcześniej spać, bo jutro muszę być w pełnej formie. Jestem świadkiem na bierzmowaniu u mojej siostry i po południu jedziemy do stolicy hehe... :sorry2::tak:
Ma być matką chrzestną Julci i musi się wybierzmować... :-D

wiecie co, tak myślę sobie że niech Go biorą on i tak mi tu nie jest do niczego potrzebny, nic nie pomaga i tylko sie kłócimy a pieniądze dostanę za to że on będzie w tym wojsku :-p chodzi o to że jak już wróci to pracodawca raczej nie będzie czekał z otwartymi rękoma bo na jego miejsce jest po 20 chętnych osób a znalezienie pracy w moim regionie to cud :dry: i co wtedy? powiem Neli że od dziś nie jemy? :dry::dry:

paula21 współczuje z tą pralka, moja na szczęście jeszcze sie ani razu nie zepsuła :-p

jutrzenka ja daje mojej anielce borówki ale tylko soczek wyciskam tak z kilku jak sama jem bo mamy w ogrodzie :-) i jakoś nic jej nie jest poza tym owoce leśne to jedyny soczek z bobovity który wypija więc ma go co kilka dni a on jest od 4. miesiąca

dziś była u mnie koleżanka z 6letnią córką swojego narzeczonego i ta koleżanka mówi do malej: idziemy do mamy a ta w krzyk i płacze ze nie chce iść tylko zostaje z nią bo ja kocha najbardziej :szok: jak moje dziecko by tak powiedziało to chyba serce by mi pękło :dry:

w sobotę przychodzi do nas kolega z pracy mojego P z żoną i 9miesięcznym synkiem :-) jestem tak spragniona kontaktu z ludźmi że się cieszę jak moje dziecko do zabawek :-p na co dzień mam tylko babcie 86letnia i sąsiadkę która ledwo chodzi :-p

dobrej nocki i oby nasze maluchy spokojnie spały :-)

hej hej

my dzis byliśmy w cyrku koszmar bilety jedna osoba po 40 zł a bilet rodzinny 2 osoby dorosłe + dwojedzieci 60 ja byłam jeszcze ze swoja mamą i znajomym kolegą z synkiem a Kuba za darmo i tak wchodził żeby jeszcze było za co płacic
cyrk nic nadzwyczajnego trzy kucyki jedna wyliniała lama pies dwa gołębie i dwa osły a i kozy hehehe
zdziercy za zrobienie zdjęcia na koniu chcieli 5 zł a balon z helem delfinek 25 zł po prostu szok:szok:

troche akrobacji jakiś marny amator magik Kubie najbardziej podobały sie takie pluszowe zwierxaki Ludzie byli popzebierani za kubusia puchatka prosiaczka takie wilekie 2 metrowe prawie no i podobała mu sie pani akrobatka na szrfach tańcząca a potem to juz zabawka dawida i balony:-D
ale i tak wytrzymał1.5 h nie marudził zrzarł pół paczki chrupek (on tez musi miec jakieś przekaski)i wytrąbił butle herbaty po czym poszedł spać hehehhe:-D

ale siedział na kucyku i głaskał kozy oczywiście chciał koże poszarpac za brode jak skalela ale normalnie juz kopytami o ziemie tarła koza ucieklismy:-D

zdjęcia na galerii

nic nie piszecie to ide spac beeee

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie późną porą
...pewnien dobry duszek forum przywołał mnie do porządku i kazał się udzielać ;-)
Więc jestem :-):-D mam nadzieję że wszystkie podskoczyłyście z radości :cool2::rofl2:

Kasia
bardzo Wam współczuje ... chlerna sprawiedliwość:dry:

Diankus ta "mniej kochana" mama musiała sobie czyms zasłuzyc na taka postawe dziecka

A nam się dziwna rzecz przytrafiła...Wiktor z dnia na dzień zaczął się bać wody ... usiądzie w wanience ale za nic nie da się położyć...musze kombinowac jak mu główkę wymyć. Dziwne to.

Rozdałam dzisiaj moje rzeczy ciążowe...ale ja wielka byłam, a to było tak niedawno ;-)

Grzechotka apfe - cyrk - udręczone zwierzęta!

Do góry