reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Asia gratki dla Filipka

Kasia moj przyjazd dalej stoi pod znakiem zapytania, nie dosc ze nie wiem co ze szwagrem to szefowa zglosila mnie na 4 dniowe szkolenie w Kazimierzu nad Wisla w dniach 9-12, czyli wroce w piatek pod wieczor i bede miala mnostwo roboty bo wiadomo ze wszystko musze przygotowac w piatek wiecozrem lub sobote rano. Jakby robila w niedziele to wiadomo ze sobota to ura\wanie glowy ale jakby mi mama pomogla i bym sobie podgonila robote to moze chociaz na 1h bym wpadla zeby Was zobaczyc i maluszki tez. Kurde tak sie strasznie cieszylam az do dzis jak to szkoelnie mi wstawili. Mialam juz w piatek urlop brac i wszystko szykowac zeby na 100 w sobote byc.
Ale ostatecznie bede mogla Wam powiedziec dopiero w piatek wieczorem, jak bede wiedziala o ktorej z tego Kazimierza wroce.
Moj R jak mu powiedzialam gdzie to spotkanie to mowi pojedziesz sama, ja na to ze nie i weszlam na ich stronke i pokazalam mu co tam jest i jak zobaczyl piwo w restauracji to powiedzial ze moze jechac :-D:-D:-D, ja sie bede integrowac a on piwo pic :-D:-D:-D:-D

Takze nie skreslajcie mnie jeszcze, moze sie uda :tak::tak::tak:

Viki kolezanka ma taka ksiazke, mowi ze fajna ale jna nie widzialam

Sorki ze nie odpisze na wszystkie tematry ale z nosa mi leci kicham. Juz mnie nos boli od tego kataru i do tego strasznie gardlo :angry::angry::angry:

Kasia nie przejmuj się. Oliśkowi też zęby wyjdą. U nas też to strasznie długo trwa. No i Filip przy tym gorączkuje, ale nie wyżej niż 38 ma. Boli go, bo widzę jak się zachowuje.
Właśnie sobie teraz wstał, bo usnął jakoś koło 17. Znów będzie problem z usypianiem.\
Ja na dzień dzisiejszy mówię, że będę na pewno na spotkaniu. Jeśli Filip będzie chory to przyjdę sama, ale oby nie :-)

Alex, zazdroszczę tej Dominikany. Ho, ho, fajowe święta.

Tak na taty glowny czytam, to potem zapominam, co mialam napisac:-)
Na pewno CZEEESC!!!:-)

Alex, no to super urlopik swiateczny sie Wam szykuje!:tak:

Weroniczka jeszcze na balu??? Ten Twoj sasiad w te koszta lazienki, to na bank wynagrodzenie dla siebie ujal:-D ( i to nie male chyba) Ale ma tupet gosciu!:tak:

A my tez drobniaki zbieralismy, ale skarbonka ma wyciagane denko, wiec nie polecam, bo pustka swieci:-D

No Fifi, brawo! Teraz to sie juz chyba posypia te zebole:-)

Elcia - zdolniacho pochwal sie jak bedzie plaszczyk gotowy:tak::-)

A chore mamuski niech sie kuruja szybko!:tak:

Alex super extra fajowa wycieczka:tak::-)cieszę sie razem z Tobą;-)Oj tak,tak na fotki bedziemy czekały i to bardzo:tak:

Gratulacje dla Filipka:-)
Jutreznko moja droga kuruj się,kuruj:tak:Biedna jestes...wspólczuje Kochana...pamietaj zeby w nóżki bylo Ci cały czas ciepło-to tak przy katarku:-)

A o tej książeczce rzeczywiście mówli w "Dzien dobry..." fajny prezent:-)

A my jexdzilismy w poszukiwaniu czarnego materiału,na ten strój Gargamela....boze nigdzie nie bylo....dopiero w IKEA kupilismy czarny pled i zrobimy dwie dziury na rece i jakoś bedzie...
A najlepsze mąż wymyslił, ze jutro przejedzie sobie maszynką po głowie i zrobi sobie fryzure taka na Gargamela...hehh.....takie kółko jakby łysine miał....jutro wkleję Wam fotki.....bedzie beka;-):-D

Dota i on ma taką owagę żeby sobie to kółko wyciąć? :szok::-D:-D:-D

Alex fajnie Ci fajnie...

Kasia ja będę na 200% :tak::tak::tak: już się doczekać nie mogę... :-D:-D:-D:-D
Tylko godzinę musimy ustalić bo Ewunia z Adasiem ma być i muszę jej napisać o której. Ja myślę że tak koło 14 bo moja gangrena koło południa ma drzemkę i byłaby awanturka. Ale jak coś to się dostosuję :tak::tak::tak: Jutrzenka musisz być!!!:tak::-p

Moja zołzunia już śpi od 15 minut a dziś przechodzi samą siebie! Cały dzień piszczy jak szalona!!! brrr.... odkryła że umie i od rana pisk. Oby tylko sąsiedzi opieki nie wezwali hihihihihi :-D:-D:-D:-D

dobry wieczór dziwczynki oznajmiam wszem i wobec, ze już mam neta w domu, ale z tą prędkością to za wami nie nadążę nie wyświetlają mi się animowane obrazki buuuu, ale to nic dobrze że jest i działa.:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Gratulacje dla Filipka- pierwszego ząbka:-D
długo dziś z wami nie posiedzę bo mam małe zajęcie,:crazy: ale nadrobię teraz już napewno:tak::tak:

Witam ja tylko na chwilkę przepraszam ale nie mam czasu nawet po dupce się podrapać

Ja tez pisze się na spotkanie w Wawie w tej hali tylko poproszę o link do ich strony jak będą dzieci zdrowe to wszyscy tam się pokażemy :tak:

Ja w stresie teraz żyje bo jutro zabieg mam u ginia wypalanie nadżerki już 6 lat do tego podchodzę jak byłam zapisana zawsze byłam w ciąży tym razem muszę już bo jeszcze cos mi sie z tego wykluje jakies rak. Ostatnio usłyszałam że nadżerka zajęła 70 % szyjki już wiecc czas już

Moja madzia ostatnio miała 3 dniówkę jakoś daliśmy rade ale bylo cieżko i w dodatku wyżyna jej się dwójeczka dolna

Zaległe życzenia na 11 miesięcy każdemu bobasowi :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Anetko Kochana specjalnie dla Ciebie ;-)
Place zabaw - HULAKULA

Paula ja myślę, że ta 14 to by było ok, akurat zdążę się ogarnąć i z wichury u moich rodziców się wydostać, chociaż nieśmiało liczę na to, że tata mnie podrzuci (no przecież szlachetna pupa jego wnusia nie będzie jeździć obskurnymi pociągami:-p):-)

Aga
super, że necik już jest, no to teraz będziesz brała aktywny udział w nocnych Polek rozmowach ;-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry