reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Grzechotka 10 lat:szok::szok::szok: no co Ty:-p:-p:-p ja już patrzałam na wycieczki w kwietniu ale potem stwierdziłam, że to za szybko bo w lutym bedę przecież w Polsce:-D:-D No i potem urodzi się maleństwo to trzeba będzie czekac co najmniej pół roku:tak: Ach, chyba jakoś to przeżyję:-p:-p:-p
Ale tu właśnie chodzi o to co mowiała Viki:tak: Wycieczki są tak tanie, że szkoda nie pojechac. ja żałuję, że nie jeździliśmy zanim Marcel sie urodził:-(:sorry:

Viki baaaardzo fajna ta książeczka:tak: Dasz linka??/ Może dla mojego chrześniaka taką zamowię:-)

reklama
My juz po spacerku....I nawet troche poprasowalam ufff i juz nic mi sie nie chce...

Sylwia- masz racje, w tym wszystkim to tylko ten lot mnie przeraza. Ale nie bede sama, bedzie P i jego corka, wiec zawsze ktos na zmiane go bedzie zabawial. Pewnie tez troche sie maly przespi, sloiczki mu sie da i licze, ze bedzie ok....:eek::sorry:

Viki- tak, ja widzialam juz wczesniej te ksiazki na allegro- swietny pomysl moim zdaniem....:tak::tak::tak:

Asia- gratki dla Fifulca!!!

A my mamy zwyczaj zbierania żółtków do woreczka i powiem Wam, że w tym roku nam te żółtki życie uratowały, bo zbieramy je od momentu jak jestem w Belfaście. Jak T. stracił pracę dzień po operacji Młodego to poszliśmy wymienić te żółtki do banku i prawie 50 funtów się nazbierało ;-) Teraz znowu zbieramy, ale nie ruszamy jak narazie.
Viki myślę, że z tą książeczką to bardzo dobry pomysł :tak:
Asiu gratki dla Filipka za ząbka, to tylko my nadal bezzębni i jakoś nie mam już nadziei, żeby w najbliższym czasie coś się pojawiło, objawy ząbkowania są już bardzo długo, ale tak jak kiedyś pisałam jak dziecko ma korzenie w piętach to dłuuuuugo idzie :-p Znaczy się oczywiście Oliś bezzębny, bo ja mam pełną paszczę;-):-)
Byliśmy właśnie u occupational therapist i fajnie się po roku dowiedzieć, że przysługuje nam darmowy wózek dla dziecka, zabawki, foteliki do karmienia itp. gadżety, no cóż lepiej późno niż wcale:crazy: Dostałam wizytówkę i jak czegoś będę potrzebować to mam dać znać, oni mi to załatwią i mogę sobie odebrać.
Ej no Sylwia dlaczego trojaczków nie chcesz?? Nie bądź taka ;-):-pMi się ostatnio śniło, że pięcioraczki urodziłam, oby to nie był proroczy sen:eek:

Dziewczynki Kochane z racji tego, że 13 już niedługo to które z Was się piszą na spotkanko?? Oblejemy przy okazji roczek naszej Kayuni i w ogóle naszych wszystkich grudniaczków, łącznie ze mną i Viki, bo obie z grudnia też jesteśmy :-p A tak w ogóle to ja muszę z Tośkiem Aneczki pogadać, bo miał się chłopak urodzić w moje urodziny, a się ociągał;-)

Hmmm, ale mam chwilowo dobry humor (bo Młody śpi :-p):-D:-D:-D

No właśnie Kasia od razu widac, że Oliś śpi:-D taaaaakiego długiego posta to dawno nie pisałaś:-D

Alex jasne, że dacie rade:tak: w końcu jedziecie w takie miejsce dla którego można się troszkę poświęcic:tak: Sylwka też tam spędzicie??? I jeśli mogę spytac ile funciszy daliście za tę przyjemnosc no i self catering czy all inclusive?? Heheh ale pytań:-D spowiadaj się szybciutko:-p

No właśnie Kasia od razu widac, że Oliś śpi:-D taaaaakiego długiego posta to dawno nie pisałaś:-D

Alex jasne, że dacie rade:tak: w końcu jedziecie w takie miejsce dla którego można się troszkę poświęcic:tak: Sylwka też tam spędzicie??? I jeśli mogę spytac ile funciszy daliście za tę przyjemnosc no i self catering czy all inclusive?? Heheh ale pytań:-D spowiadaj się szybciutko:-p

Sylwia- wiesz co? Dosyc sporo. Za nasza czworeczke 3100 £ i all inclusive. Wylatujemy 22 i wracamy 29 grudnia, wiec sylwka juz tu spedzimy, i najprawdopodobniej w domu, bo pewnie finanse juz nie pozwola na szalenstwa, hi hi...:-D:-D:-D

Alex ale to jest Dominikana a nie jakaś Ibiza:-p:-D Jak patrzałam wcześniej na wycieczki tam to właśnie chodziły po około 1000 więc cena nie wygórowana:-) zaraz chyba pęknę z zazdrości:-D:-D:-D
fajnie Ci:tak: Ale zdjęcia to chyba nam pokażesz, coooo??????

Oj tak :tak::tak::tak:. Tym bardziej ze ja pierwszy raz jade w takie odlegle i egzotyczne miejsce, wiec pamiatki musza byc ( zdiecia, filmiki na kamerze...), zwlaszcza, ze nie wiadomo, czy jeszcze kiedys trafi mi sie taka wycieczka...? Poza tym Oliwieras tez tam bedzie swoje pierwsze urodzinki obchodzil, wiec zdiecia musza byc!:tak::tak:
No wlasnie, to tak bylo 1000 £ od doroslego i po 500 £ dzieci i tam jeszcze jakies ubespiczenie P kupil i tak wyszlo 3100.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry