reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

umieram znowu dlo lekarza musze iśc i pewnie znowu jakiś antybiotyk nastepny no dalej si paskudnie czuję i to coraz gorzej teraz mnie kaszel męczy chyba z anginy w grypę przeszłam:crazy::crazy::baffled::baffled:

joanna ty to jesteś dziołcha ja tam bym nie tkneła takiej kaczki żeby ja oskubać i jeszcze nie daj boże wypatroszyć uuuuuuuuu ja tylko martwe cielsk ze sklepu mogę dotykać eheheh

reklama
Witam

Anetka bedzie dobrze, daj znac jak wrocisz

A ja dalej sie rozkladam :angry::angry:,

I tylko tyle bo ostatni dzien miesiaca i pracy urwanie glowy jak co miesiac :crazy:.

Nie wiem czy dzis sie jeszcze pokaze bo jade na nocne zakupy do Tesco wiec pewnie wroce jutro :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D znajac moje mozliwosci :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzieńdoberek:-D:-D:-D:-D
Jutrzenka- zdrówka:tak::tak:
joanna- ja bym chyba nie mogła kaczki rozprawiać:szok::no::szok::no:, mój mąż świetnie sobie z tym radzi:tak:
grzechotka- Kubuś jest super fajny, i wcale dużego bałaganu nie zrobił:tak:;-)
kasia - może dziś Oliś pójdzie ładnie spać i mamusia będzie mogła popracować nad braciszkiem albo siostrzyczką;-):-p
anetka- współczuję i trzymam kciuki

A my mieliśmy wczoraj gościa - narzeczoną brata M. i Łukasz tak sie przed nią popisywał i właził na kolana i zabawki podawał, uśmiechał się - podrywacz mały:laugh2::laugh2:

paula super te przepisy sa nie mogę się zdecydować jaki deserek dzis dla Kuby zrobie chyba misiowe ciasteczka i babeczki z jabłkami

a moje dziecko siedzi bawi sie organkami gra sobie i spiewa grzeczniutki jest kochany:))) tak słodko to wyglada

Ostatnia edycja:
a ja zajadam drozdzówke z serem....i kawe pije..
grzechotka twój kuba jest cudny..haha jak na niego patrze to normalnie od razu mam usmiech na twarzy...łobuz mały

aneta trzymam kciuki;-)
no i co jeszcze??? nudyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

reklama
Grzechotko i Jutrzenko dużo zdrówka dla Was:tak:
Młody mnie dobija, zasnął dzisiaj o 4:30 :szok::szok::szok: Ja już przy nim naprawdę wymiękam. Nie mam już żadnego sposobu na to, żeby spał. A kiedyś takie grzeczne dziecko z niego było. I w ogóle przypomniało mi się jak kiedyś któraś wkleiła link z artykułem o dziecku, które nie chce w ogóle spać, a my się tak z tego śmiałyśmy:sorry: No i mam za swoje;-)
Miłego dzionka Dziewczynki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry