reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Alex to dobrze. Mi się po porodzie zrobiła, globulki wybrałam ale muszę sprawdzić. :tak:

Anetka Schilling faktycznie pracuje na Fabrycznej tylko ciekawe czy tam mnie zaprosi czy w gabinecie za ok. 250 będzie chciał zrobić :eek: Na badania co miesiąc mnie tam wysyłał ale nie jeździłam bo to 20min od domu, robiłam prywatnie w laboratorium. No ciekawe... Ja słyszałam że wypalanie nie boli :no::sorry: no nic, muszę sprawdzić jak się sprawa w moim podwoziu ma i wtedy będę myślała... :-D

Grzechotka Kubulek jest fenomenalny... Hehehe... :-D:-D:-D

To Jutrzenka dziś napad na TESCO robi :-D:-D:-D zabawki w nocy -20% to do auta się nie zapakuje :-D:-D:-D

reklama
hej wam

anetka dobrze że bezboleśnie i juz po wszystkim:-D ja na szczescie uninełam takich historii jak do tej chwili:-D
alex poszukaj jeszcze w h&m ostatnio były jeszcze stroje bikini se oglądałam nie:-D a jak nie to kup sobie na dominikanie na pewno jakies śliczniusie beda tylko paseczek i dwie chusteczki albo toples dawaj:-D

viki możesz zawsze go w realu zobaczyć hehhe tz na żywoo bo zaraz bedą dopiski że w sklepie go wystawiam heheheh:-D:-D
a tak poza tym to jak Kasia przyjedzie to czy moge sie dołączyc do spotkania jak do ciebie zawita??? czy to dalej aktualne???

a ja wam powiem że mam zapalenie oskrzeli w poniedziałek jak byłam u lekarza to powoiedział że angina super dał antybiotyk fajnie tylko coraz gorzej sie czuje poszłam dzis do innego i co sie okazało ze to grypa była a teraz juz ostre zapalenie oskrzeli cudnie nie chyba trzeba mieć kogos w rodzinie lekarza bo inaczej cie ukatrupią

no i niestety musze iśc do pracy jutro rano nie chce mi się bo się marnie czuje ale jak mus to mus za darmo kasy nie daja a szkoda:-D

grzechotka- to ty lepiej uważaj, bo z moim mężem też tak było, najpierw coś potem zapalenie oskrzeli a potem szpital i zapalenie płuc i teraz ma zwolnienie miesiąc czasu.Lepiej bierz zwolnienie z tym nie ma żartów:no::no::no:

Grzechotka Aga ma rację :tak: choć wiem że nie zawsze można sobie ot tak na zwolnienie czmychnąć. Bidulo chora jesteś i jeszcze to zawiewasz w drodze do pracy...

Joanna jeszcze apropo sałatki. Robię tą co zawsze, :-D bo Ci co piją alko ją uwielbiają i pierwsza znika ze stołu. Ryż, pierś z kurczaka, pieczarki marynowane, papryka konserwowa i ogórki konserwowe. A no i oczywiście majonez. Wszystko drobno posiekane i wymieszane. Mniaaam...

Ostatnia edycja:
Aga spróbuj bo warto. No i muszę się zawsze nadziabać sporo bo wielką michę muszę robić. Tak znika. Wszystkiego po dużym słoiku, jedna lub dwie torebki ryżu i jedna ugotowana pierś. Pychotka... :tak::-)

Wiesz co Paula? Ja chyba tez ta salatke zrobie, bo brzmi super!:-):tak::tak:

Grzechotka- he he wlasnie czytalam na necie taki krotki przewodnik po dominikanie i okazuje sie ze opalanie topless jest surowo zabronione!! :szok::szok: A co do stroju, to masz racje- kupie tam, jesli nie znajde na jakims np ebayu. A tu w H&M juz nie ma nic z letniego sezonu, bo bylam....:-(:sorry:
I zdrowka dla Ciebie. No i idz na to zwolnienie, idz!

wiecie co? miałam dziś spędzić miły wieczór z męzem, a on musiał pojechać po mojego ojca do pracy, boten miał imieniny i się trochę :baffled: (no wiecie co) no i jeszcze ich nie ma a mi się zaczyna chcieć spać:-(:-(:-(no ichyba nici z planów wieczornych:-(:crazy:

Hello,
Pamiętacie mnie???????????????
Jestem! :-)
Tyle zaległości mam! Zaczęłam czytać.....może jutro dokończę:sorry:
Ostatnio to kompletnie nie mam czasu na nic! Padam do łóżka prawie trupem.
Prace do domu przynoszę, Wiktor ostatnio daje popisy w nocy :sorry::baffled:
A najgorzej mi jest, kiedy babcie mówią, że mam najsłodsze i najgrzeczniejsze dziecko na świecie, a kiedy my wracamy do domu to Wiktor jest już zmęczony, zły że nas nie było i wcale nie ma nastroju do bycia słodkim i grzeczniutkim :-(
A weekend - to zdecydowanie za krótko!
No to pomarudziłam sobie...idę wtopić się w lekturę kilkudziesięciu stron postów :szok: wariatki :-D

reklama
magdalenko- z moim Łukaszem jest to samo, jak pilnuje go moja mama to jest aniołek, a jak ja wracam z pracy to jakby ktoś dziecko podmienił:szok::szok::szok:. Miłej lektury:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry