reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ogłaszam wszem i wobec, że Oliś zasnął :-D:-D:-D A Wy śpicie oczywiście, no nie macie co po nocach robić?? ;-):-p Pryzybelka śpisz?? Walnęłam dwie kawy wieczorem i zasnąć nie mogę chociaż oczy mi się kleją.

reklama
Dzień Dobry z rana:-):-):-)

Buziaki dla naszego Tadeuszka:-):-):-)

Alex mój tez śpi raz dziennie. jeszcze tydzień temu spał dwa ale nagle z dnia na dzień przestawił sobie i to sam:szok: No ale niech mu będzie:-)

Paula ja kiedyś też dawałąm do rączki szczoteczkę to ją tam w buzi miętosił ale teraz to on sie nią czesze:szok::szok::szok: A jak ja mu wsadzę do dzioba to jest wrzask:sorry:

Pewnie dzisiaj będa nudy tutaj:-( Jak zwykle w weekend:-)

Witam

Buziaczki dla Tadzia

Ja wrocilam wkurzona z wawy, pojechalismy do jednego Tesco a tam dupa, ceny inne niz w katalogu oczywiscie wyzsze i wszystko takie ponid\szczone jakby burzxa przesza, pojechalismy do drugiego i tam w sume tez slabo. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. W carrefourze to wszystko jakies podzielone poukladane a tam istny sajgon. Ale jedyny plus to kupilam posciel High school musiacal dla R chrzesnicy, szczeniaczka uczniaczka dla mojego za 75 zeta :tak::tak::tak: i klocki takie duze na mikolajki dla R brata corci.
Jajk wrocilam byla prawie 1 w nocy :szok::szok::szok:

A jutro do Carrefura ruszam, z mama i siostra czytaj caly dzien na zakupach :szok::szok::szok:

Za to pospalismy do 8:30 pomijajac pobudka bo R poszedl na 24h do pracy a on nie umie rano cicho sie zachowywac, tzn Kuba spal ja sie przebudzilam

Madzia witaj

Grzechotka zdrowka

U nas mycie zebow narazie ta szczotevczka silikonowa nakladana na palec ale musze kupic mu elektryczna taka mala. Jak maly widzi ze zakladam, szczoteczke to sie na mnie rzuca i buzie otwiera. Na pocvzatku grzecznie siedzial i mu mylam a teraz mnie gryzie w palec i sie cieszy :no::no:. A mnie boli :angry::angry::angry:.
R mu nie moze myc bo mu na palec to sie nie miesci :szok::szok::szok:

A ja dalej mam katar wrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej!

Jutrzenka, podziwiam, że masz siłę do 24 po sklepach biegać, wow. I jeszcze dziś powtórkę mówisz, że robisz.:szok:Ogarnął cię szał zakupowy.

Mój mąż w końcu pojechał po ten stolik edukacyjny dla Filipa. Zobaczymy co to za cudo. Później ja jadę na zakupy :-)Muszę pieluchy dla Fifulca kupić no i szczoteczkę do zęba:-):-):-)

WITAM!!!
A u nas deszczowo:wściekła/y:
PAULA dzięki muszę spróbować przepis:tak:
JUTRZENKA no to rzeczywiście miałaś pecha...
Wszystkim dużo zdrówka i miłego dnia:tak:
Idę w końcu coś robić:-p:-D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TADEUSZKA

Tadziu, Ksawku- wszystkiego najlepszego!!!

U nas nuda. Ludzilam sie ze Oliwier pospi lepiej w nocy, ale spal dokladnie tak samo jak zazwyczaj, czyli jakies 2-3 pobudki.... Moze kiedys....

reklama
No wlasnie Sylwia Ty sklerozo ;-);-):-D:-D:-D, przez Ciebie i ja gafe walnelam bo nie sprawdzilam listy tylko z Twojego posta zobaczylam ze dzis swietuje Tadzio :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ksawciu kochany sto latek i buzka dla Ciebie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry