reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Grzechotka, na zwolnienie, ale już!:tak::tak::tak:Wykuruj się kobito, żebyś miała siłę pracować :-)
Paula, sałatka faktycznie brzmi rewelacyjnie. Pewnie jest pyszniutka.
Aga, nie daj się sennemu nastrojowi. Mąż niebawem wróci :-)

A moje chłopaki już śpią. Filip ma straszny kaszel. Może macie jakiś pomysł na dobry syrop? Kaszel ma mieszany, raz suchy, raz mokry :confused2:

reklama
Madzia witaj wreszcie!!! Czytaj i pisz... :-D;-)
Asia najlepiej jak byś w aptece zapytała :tak: Pani Ci doradzi.;-)
Aga może wróci szybciutko do żonki o ile nie zaśnie:tak::tak::-):-)

Magdalenka jak miło Cię widziec:-):tak:

Asiacur Marcel jeszcze nigdy kaszlu nie miał (odpukac) więc nie pomogę:-)

Kto mi poradzi jak przekonac mojego brzdąca do mycia zębów?:-(:-(:-(

Grzechotko kochana wracaj do zdrowia jako kuracje proponuje gorącego mężczyzne do łóżka wypocisz te choróbsko:tak:
Paula wypalanie nie boli bo jest znieczulenie ale na szyjce zostaje blizna po zabiegu i często to odradzają jak ktoś chce jeszcze być w ciąży bo podobno utrzymanie ciąży może byc trudne a jeśli uda się utrzymać to potem jest kłopot przy rozwarciu podczas porodu ale to chyba pół na pół kobiet spotyka ja tylko powtarzam to co usłyszałam i przeczytałam wiec nie bierz sobie tego do serca za bardzo

Jeśli chodzi o kaszel polecam syrop ziołowy HEDELIX plus olejek kamforowy na plecy i klatkę wysmarować i wyklepać plecki jesli chodzi o dawkę dla naszych szkrabów hedelixa to 1ml 3 razy dziennie wypróbowałam na 3 dzieci i nie żałuje bo można jako jedyny syrop na kaszel podac na noc bo jest on ziołowy

A mycie zębów to trudna sprawa Roksane przekonałam jak miała 13 miesiecy Sebka jak mial 15 ale on zawsze mi na złość robił :-D a Madzia lubi myć ząbki

Anetka wiem bo czytałam też troszkę o tym... :tak:;-) dzięki.

Sylwia :sorry: ja muszę się za to wziąć bo u nas nieregularnie ale chętnie sama sobie dłubie szczotką w buzi. Myślę że jak będzie starsza to chętniej będzie papugowała po nas. Mi nie da dotknąć dlatego sama coś tam niby myje. Jak chce jej pomóc to zaciska buzie i złości się gagatek!!!:eek::-D

O u nas mycie zebow to tez horror, Oliwier bardzo nie lubi... :no2:
Dzis poraz pierwszy mial tylko 2 drzemki w ciagu dnia. Do tej pory zawsze 3. Kiedy go probowalam przestawic na 2, to mi zawsze przed sama kapiela usypial i moglam go szturchac, cucic, a on jak detka! A dzis poraz pierwszy tylko 2 drzemeczki i wytrzymal do kapieli. Mam cicha nadzieje, ze moze nocke lepiej przespi...?:baffled:

Alex to moja jako noworodek nie spała 3 razy :-D:-D:-D:-D
Zawsze mnie dziwiło że ludzie gadają że maleństwo to tylko je i śpi :eek::-D moja tylko jadła i jadła:-D:-D:-D żartuję ale bardzo mało spała w dzień... Nocki bez problemu ale w dzień :sorry: mogła więcej spać :-D:tak: A teraz śpi raz koło 12. Sen trwa z 1h. i to wszystko... :confused2::-D za to pada zazwyczaj koło 19:30-20 więc luz...
Eee nie narzekam bo jak czytam o Oliśku Kasi to oczom nie wierzę... :-D:-D:-D

Idę spać Kochane!!! Paaaaaaaaa...

Ostatnia edycja:
Zartujesz??? 1 drzemka? Fajnie, widocznie tyle Julce starcza i juz.
He he a Oliwier jako noworodek to chyba 6-7 razy w ciagu dnia, z reszta tak jak to ujelas, tylko spal i jadl....:-D

reklama
Młody nadal nie śpi, a ja normalnie wychodzę z siebie:wściekła/y: Zaczęłam mu bajki czytać, bo myślałam, że w końcu to go znudzi, no ale d...., książkę mi z rąk wytrącił i zaczął za włosy szarpać.
Oliś też jak się urodził tylko spał i jadł, a teraz nadrabia... Tylko, że mógłby sobie chociaż jedną noc darować:crazy:
Normalnie zaraz go włożę do łóżeczka i niech się drze, ja sobie stopery włożę do uszu, bo dosłownie padam na ryj, prawie ze schodów się zwaliłam.

A jeszcze co do mycia zębów to Młody takowych nie posiada, ale w ramach masażu już od dawna masuję mu dziąsła szczoteczką i baaaardzo to lubi :tak:Myślę, że jak w końcu łaskawie cosik się pojawi to nie będzie dzięki temu problemów z myciem ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry