reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

cześć:-)
próbowałam nadrobić coście przez wczorajszy dzień - jak mnie nie było napisałyście, ale narazie mi się nie udało, wiec się przywitam:-) a później odpiszę wam:tak::tak:
byłam wczoraj u lekarza i okazało się ,ze hormony mi szaleją- zalecenie lekarza - urodzić drugie dziecko, najlepiej dziewczynkę a później będziemy myśleć co z tym fantem robić:-D:-D:-D:-D

a i jeszcze jedna rewelacja: 18 lutego Łukasz przespał po raz pierwszy przespał całą noc - od 20 do 5 rano:-):happy::happy::happy::happy: ale się wyspałam
no dziś już raz się zbudził na mleczko, ale i tak się wyspałam:-)

miłego dzionka

reklama
Hello,
To znowu ja! :-D:-D:-D
Moja pociecha codziennie wstaje o 5.55 :-D, raz na jakis czas pośpi z 40 min. dłużej - ale to od wielkiej wody :-(
Na szczęście kloniki zabrały mi się z sypialni i mogłam jeszcze poleniuchować...a potem przez zaspy wielkie, białe, snieżne do pracy... znowu sie spóźniłam...dziś tylko 10 minut :-D
Paula strasznie szkoda takich ludzi, ale co tu dużo gadać....wina państwa
Pryzybela ja tez mam nadzieję, że choć ciut cudnego charakterku mamusi Wiktorek przejął z genami :rofl2: A wiewiórki to wieki nie widziałam:-(
Jutrzenko...skacząca sarenko...siedzisz juz w pracy?
Kal.aga grtaki za przespane noce! No to co...jak będzie z tymi hormonami??? :-D

Hejka :-)
My to tradycyjnie, kolo 8:30-9:00 wstalismy....:tak::-)

Paula- no niefajnie ma ta kolezanka...:no: Wspolczucia....
Kal.aga- i co ? Zastosujesz sie do zalecen lekarza? :blink::-)
Weroniczka- no ladnie...od samego rana zasuwasz...:sorry2:;-)
Jutrzenka- no wlasnie, jak noga?
grzechotka- widze, ze humorek nie dopisuje dzisiaj z rana u Ciebie....:-p;-):-D

A co dalej, to juz nie pamietam...:sorry2:
Milego dzionka wszystkim....:-)

magdalenka- sama nie wiem co mam zrobić z tymi hormonami:-p;-)
viki - żeby ci się udało znaleźć dobra opiekunkę:tak:
anetka- zdrówka dla Roksanki i gratki dla Madzi
weroniczka- ale masz kochana mamę, teraz będziesz miała więcej czasu dla siebie i dla dzieci:tak::tak:
kasiamaj- ty to jesteś okrutna, tak mi narobiłaś smaku tą zapiekanką i co ja teraz zrobię, skąd wezmę zapiekankę w pracy:-(;-):-D
alex- zastanawiam się:dry:
paula- w mojej okolicy niestety jest wiele kobiet w takich sytuacjach, to jest smutne:-(
monia- to nieciekawie z tym przymusowym urlopem
no i znów zapomniałam co mam pisać..........

aha pamiętacie jak pisałam wam, że odwiozłam do domu kobiete która spała pijana przed moim domem- otóz nieżyje, została zmordowana przez swojego fagasa, podviął jej gardło bo podejrzewał że go zdradza:szok::szok::baffled:
uchroniłam ją przed zamarznięciem, to ją jakiś zwyrodnialec zabił:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Weroniczka to pani do pomocy spisała się na medal? :-) fajnieee... ;-):tak::-)

Aga no może się zastosuj do zaleceń ;-):-):-):-)

A do wszystkich :-):-):-):-):-):-):-)

dzien dobry

kurcze Aga no to historie zapodałas na dzień dobry...straszne...
no a jesli chodzi o hormony hehe no to pewnie lekarz ma racje..jeszcze gdyby tylko dokkładał jakaś kase do tego by było za co rodzine utrzymac byloby oki hihih

paula co do twojej kolezanki to strasznie mi jej żal...
jak mieszkałam na sląsku miałam takich sąsiadów...10 dzieci, najstarsza córka w wiezieniu i z nimi mieszkała jeszcze taka mała daria córka od tej co w wiezieniu siedziała...kurcze przychodziła czasem do damianka się pobawić...czasem trafiała na pore obiadową wiec u nas jadła...boże zwykłe rzeczy były dla niej nieznane...były rarytasem ze ho ho...

czasem dawałam im ubrania, jakies niepotrzebne sprzety...czasem to wykorzystywali a niejednokrotnie widziałam jak sprzedaja na pobliskim targowisku..

straszne mowie wam..nie mieli pradu...w domu tyle osob w jednym pokoju..

echhh

weronika, ale ci fajnie, to teraz korzystaj z wolnego czasu :tak:

no a moja wczorajsza wizyta opiekunki niestety okazała sie porazką. po pierwsze to nie przyszła ta pani ktorej sie spodziewałam tylko plotka rozniosła sie po osiedlu i moj telefon trafił tez do kogos innego...
pani okolo 45 lat, nie ma swoich dzieci, wprawdzie mowila ze niby sie juz opiekowała maluchem ale jakos wyczułam ze mowi mi to tylko po to zeby wzbudzic moje zaufanie...a prawdy chyba w tym nie bylo...
nie podobała mi sie ogólnie, biło z niej zimno,nie potrafiła czy moze raczej nie wiedziała jak zagadac pawła itp...do tego makijaż w kolorze czarno szarym.....

damian jak ją zobaczył od razu powiedzial ze nie pozwoli zebym pawła z nią zostawiła:tak:
a damian ma jakiegoś czuja do ludzi bo sam kiedys miał nianie w zasadzie dwie bo po 2 latach ta pierwsza musiała odejsc.dawałam wtedy ogłoszenia do gazety wiec ludzi bylo sporo i ta ktora nam sie spodobała najbardzoej spodobała sie tez damianowi. tyle ze damian byl starszy chodził juz do przedszkola i niania odbierała go z przedszkola i pozniej 2 godziny z nim siedziała zanim ja wróciłam z pracy...

tak wiec wczorajsza niania odpadła w przedbiegach...
no trudno...
zaczekam dalej...jakos specjalnie mi sie nie spieszy wiec nie ma co brac pierwszej lepszej zainteresowanej. w koncu paweł jest najwazniejszy i jego bezpieczenstwo.

a mlody zobaczyl reklame w tv chyba ibum czy ibuprom...i chodzi od 10 minut i woła" ała ała ała" tak jak w reklamie hahahaa

Ostatnia edycja:
dzien dobry poarnnym gadułkom:tak::-):-)

Krzysio wycałowany i dziekuje ciotkom:tak::-)dzis juz lepiej wyglada;-)

A z tą nauczycielką od angielskiego to juz wszystko wiem,ha! zapytałam męża i powiedział mi ,ze ona ma 97 lat-tak wiec luzik (przeciez by mnie nie okłamal,ja mu wierze;-)).....i wszystko jasne;-):-D
A Wy moje panny to macie wyobraznie....hehehe..... Tylko nasza sexi blondi Grzechotka jest wyjatkiem wsród anglistek:tak::tak:reszta to stare babunie:-D

Oj Magda chyba rzeczywiscie musze Cię porządnie kopnąc w tą śliczną pupe:-p
Ale wieszanie ciuchów-tak,tak! do tego odkurzanie,mycie podłog....i juz robi się zestaw cwiczen:-D

I przesyłam buziaki:-):-):-)tym które czytają moje głupoty i nie doczytały nic o sobie.....:-):-):-):-)

My wlasnie wrócilismy ze spacerku...jest ślicznie!!!! słonce tak mocno swieci,nie ma wiatru,temp.na plusie......suuuuper :-):-):-)

reklama
viki tutaj na forum jest link do bazy niań i jest tez duzo z łodzi może skorzystasz oglądałam to duzo jest młodych dziewczyn ale jest tez troche starszych pań i takie po 30 może sie jakas sensowna trafi

alex nie humorek ok tylko ta pogoda mnie dopija bo ja nie lubie zimy

paula szkoda gadać z ta twoja koleżanką ma przekichane cięzko jej w zyciu ja sie ciesze że mam takich rodziców że zawsze mi pomoga

dota 97 i brzydka hmmmm cos mi sie tu nie zgadza heheh

a ja juz mam tez błysk w domciu tylko poodkurzac i umyć podłoge musze ale to wieczorem jak już ze spaceru wrócimy bo tak nasprzatam sie i wróce z wózkiem i znowu podłoga brudna ale tez by mi się jakaś gospaosia przydała oj tak tak:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry