reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a my wrocilismy z zakupow i musze wam powiedziec ze zupelnie przez przypadek kupiłam sobie ciuch na komunie:-D i jestem happy:-):rofl:

co do zyrteku to my dajemy 5 kropli rano i 5 wieczorem. jedzeniowo tez najchetniej mleko mogloby isc w odstawke...zjada 300 ml mleka z kaszka jak idzie spac ale zjada to na 3 razy...wiecej juz nie chce. czasem uda sie i zje do poludnia kaszke na gesto z owocami ...a tak to uwielbia wszelkiego rodzaju serki, jogurty i mieso pod kazdą postacią.
chleba najlepiej by nie jadł.

obiadki ze sloikow czasem zjada ale bez szczegolnego apetytu, natomiast jak mu sama ugotuje bądź je to co my to jest super...tak mu pasuje

wlasnie dzwonil do mnie damian ze szkoly ze dostał 5- z dyktanda !!! no powiem wam ze to duzy sukces;-) patrzac na jego zdolnbosci do robienia błędów :-D

zdrówka dla chorowitkow, tych malych i większych

reklama
No i ja sie z Wami witam :-)
Oliwier spi, wiec jest chwilka dla siebie....

Viki- one wszystkie sa teraz na etapie lobuzowania, nie tylko Twoj Pablus.... Moj mi dzis kaszke po kuchni rozsypal, tak niefortunnie na brzegu postawialm, a za chwile juz byla na podlodze.... wiec tez za szczesliwa nie bylam.....
No i brawo dla Damianka!!! :-):-)
Pochwal sie tez co za kiecke kupilas.....:-)

Weroniczka- a moj tylko mieso by jadl.....:tak::-D

Dotka- cmok! :-)

I dla niewymienionych tez cmok....:-D

moja też -znów w łóżeczku :tak: to mi się podoba!!!!
wyjęłam go już śpiącego z samochodu-udało mi się go na rękach rozebrać i położyć do łóżeczka.

kapci nie kupiłam bo rozmiarów nie było!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Viki-Brawo dla Damiana!!!!-a co za ciuch kupiłaś???:confused::-)
co do Pabla-to dobrze że pije to mleko-nasz to robi :-p:-p:-p i jeszcze krzyk mamy do tego :angry::angry::angry:

witaj Alex witaj Dota ;-)
Kata-miała być i co????-chyba sie już umyła....Kata wyłaź już z tej wanny-Dota żartowała :tak::tak::-p:-p:-D:-D

a nie :-p bo jestem :-p z młodą szybko wróciłam bo mi zaczęła kamienie jeść na spacerze :wściekła/y: ło rany! jaka niedobra się robi :wściekła/y: tylko słyszę: nie, nie, nie! i to takim tonem jakby miało jej się z chwilę coś stać :baffled:

no ulżyło mi Kata!!!:tak:-myślałam że Ty jeszcze sie szorujesz :-D -masz rację trzeba uważać na każdym kroku-bo nigdy nie wiadomo co naszym dzieciom do głowy przyjdzie za pomysł........:shocked2:

Ostatnia edycja:
Kata no widze,ze malo doswiadczona jestes;-).... moze Kinia daje Ci do zrozumienia ,ze jest głodna...stad te kamienie,cooo???;-)

Kurka jak u nas wieje....:baffled:

Kasia a ja Krzysiowi nie zakładam kapci...od pczatku chodzi na boso albo w skarpach....:tak:
Ale sie objadlam orzechami.....boze az mi niedobrze.....
hmmm.....a moze herbatka??? tak Dotka idz zrób sobie herbatke...no dobra to ide:-D

reklama
kasia u mnie był szybki szałer - pół godzinki ;-)
a młoda tylko godzinkę była na spacerze bo teściowa przedłużyła jej wychodne :-)

Do góry