reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry:)
dzis jade po okularki:)
moje dziecie jeszcze spi wiec ide czytac lekture paaaaaa
tylko widziałam ze VIKI sie odezwała ufff bo juz sie martwiłam laska cmok cmok dla ciebie

reklama
No to i ja się witam... hejooo!!!!! :-):-):-)

Mamy dziś w planach iść do mojej cioci (hehe starsza o 5 lat:-p-ciocia jak nie ciocia)
bo w marcu urodziła się Majeczka i idziemy ją poznać. Przyjechały z Krakowa na kilka dni to jest okazja :-)

Poza tym to nocka ok :-) Dwie butle po 250ml mleka z kaszką i spałyśmy do 8 :-p

Viki fajnie że się odezwałaś... ;-):-) oby migreny odpuściły... Bierzesz coś na tą dolegliwość? Bo to chyba jakieś specjalne prochy są na migreny... :sorry2:

Stefanka co znaczy że Gaya jest "glutorem"? Ma katar czy jak? Bo tylko tak mi się kojarzy :-D

Grzechotka u mnie sterta z dwóch suszarek :baffled: jak się rozpędzisz to wpadnij pomóc... :-p:-D

Ela musiałaś z tym zdjęciem wyskoczyć? :-D Jakoś brzydko na nim wyszłam... :baffled::cool2: Ale kawka była pyszna hihihi...

my już po śniadanku-Kuba wypił tylko 400ml.soku-i to wszystko-całe śniadanie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

teraz siedzi mi na kolanach i czyta pustą kartkę :-D z takim przejęciem jakby nie wiadomo co tam było :szok::tak:-a i bardzo ładnie trzyma długopis w rączce-fachowo.:tak:

Viki-z Kubą u nas tak samo-ryk nie z tej ziemi....jak mu się coś zabiera albo na coś nie pozwala :tak::wściekła/y::wściekła/y:-i tak samo bałagani wszędzie!!!co do Twojego samopoczucia-nie dziwię Ci się,że tak się czujesz-wszystko na głowie.oby głowa przestała boleć!!!-i dla mamy dużo zdrówka.-i pomyślnych wyników.

Elcia-pokażesz się w okularkach??
Paula-udanej wizyty u Majeczki.

Ostatnia edycja:
i ja i ja!
teściowa młodą wzięła na godzinkę do siebie a ja idę się moczyć w wannie bo mnie dota znowu wywęszy :-D
potem zmykamy na dwór więc pewnie będę na młodej drzemce jak was już nie będzie :-p

Cześć mamuśki.

Dzieciaki śpią więc piję sobie herbatkę Yeti ( mniam mniam ) bo skończyło mi się mleko kozie i nie mam z czym kawki zrobić:-:)-:)-(

A ja dziś idę kupić materiał i dodatki i będę szyłą strój krakowski dla Małgosi na Boże Ciało:tak::tak::tak:
A tak w ogóle to kurcze szukam tej klepsydry dla Stasia i nie mogę nigdzie znaleźć takiej jak potrzebuję. Bo zależy mi żeby była tak ok. 10- 15 min. A na allegro są 3 minutówki.:baffled::baffled::baffled::baffled:

Elcia-:szok::szok::szok::szok::szok: ooooooooo..........:szok::szok::szok::szok: aż się skuliłam -nie bij!!!! mnie tylko!!!!(edytowalam :-):-p)
Violence39.gif

Weroniczko-fajnie musi wyglądać taki strój.:tak:-malutki.
Kata-pucuj się pucuj
JouerDansSonBain01.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry