• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Pierwsza:-):-D (ciężarne zawsze mają rację:-p:-D)

Elcia jeśli chodzi o zachowanie Oliwii to u mnie jest podobnie:wściekła/y: Wymusza na mnie to co chce wrzaskeim a niekiedy waleniem głową w podłogę:szok::wściekła/y: i to tak, że zawsze guz zostaje:wściekła/y:
Na dworzu zachowuje się zupełnie tak jak Daria, jest kochany dopóki idziemy tam gdzie on chce a jak już trzeba wracac jest awantura:baffled:

A co do T to zrób mu nu nu nu od nas:tak: i powiedz, że rodzice muszą się popierac nawzajem przy wychowaniu, nawet jeśli czasami jest to wbrew naszej woli:sorry2:
Pusc mu kilka odcinkow Super Niani i niech zobaczy do czego może to doprowadzic;-)

Dota ach te baby:baffled: Dobrze, że Krzysiowi nie dzieje się nic poważnego:-)

reklama
witajcie
u nas-
312.gif
i brzydko.....nici ze spacerku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u nas dziś pobudka przed 6-tą J zszedł po picie -jak Już Kuba się napoił to dzięki bogu udało mi się jeszcze uśpić na pół godz.leżał razem ze mną w naszym łózku-może dlatego-jednak nie chcę go brać za często żeby to sie później nie stało problemem.

mam prośbę piszcie czym usuwacie plamy z ubranek maluchów-bo ja już szału dostaję żeby sie ich pozbyć-takie z soku czy dżemiku-nie schodzą!!!! brrrrrr!!! vanish-nie pomaga!!!!

Edit;-
Sylwia-popieram -cięzarne nie tylko mają rację :tak:ale i pierwszeństwo :tak:
Ataata-witaj
Dota-dobrze że babochy zostały zidentyfikowane. :tak:
Elcia-bądz twarda-nie możemy wymiękać bo młode to wyczuwają.-na pocieszenie napiszę Ci że u nas też takie poranne cyrki mają miejsce.
Jutrzenka,-hello.;-)

Ostatnia edycja:
u nas na szczescie jeszcze nie jest tak zle ale tez jest placz tylko nie doszedl jeszcze do tego ze mozna inne cuda wyczyniac

Kasia ja ostatno jak nie chchialo mi sie Vanisha rozrabiac to przypomnialam sobie ze mam mydelko odplamiajace ktore kupilam w rossmanie jakis tam dr beckamm czy jakos tam. Zmoczylam bluze (miala na gorze przy buzi taki jakis material w innym kolorze, nie plama tylko jakby zmiane na materiale) wode i p[otarlam tym mydelkiem w tym miescu brudnym az powstala piana, zostawilam na chwile i do pralki i zeszlo wszystko. Na innych rzeczach nie probowalam ale moze sprobuj. :tak:

dr berckman...fajnie to brzmi:-D:-Dzboczuszek jakiś...:cool2:
A ja jakos nie mam plam...hihi....no ale jak się ma takie grzeczne Krzysiątko w domu to i plam nie mam:-D:-p

Wlasnie mi sie przypomniało:
Kata jak odkamieniasz pralke tym octem??? całą butelke dac?i temperatura jaka?
a moze ktoras z Was czytała co Kata pisała i zapamietała:baffled:bo ja niestety nie....

herbatka?? tak herbatka:tak::tak:

to znowu ja;-)

jejku jak nauczyć dziecko aby ładnie np. zaparzyło mamusi herbatke i podało???:-D przydałby mi sie taki mały słuzacy,przynajmniej mialabym jakis pozytek, a tak mam tylko małego szkodnika i pasożyta w domu:-D

noo nauczył sie trzaskac drzwiami i chodzi otwiera mocno drzwi i nimi trzaska....najgorzej jak robi to balkonowymi-czekam tylko aż szyba pójdzie;-)

i co tam jeszcze....??? aaaaaaaa!!! bylismy na spacerku i jak wychodzilismy to takie czarne chmury wisiały ale jakos nam sie udało i deszcz nas nie zlapal....a teraz juz w domku i słoneczko swieci...wiem,ze to co pisze jest bardzo interesujące....wiem,wiem....:-D:-Dmoge cos jeszcze napisac,chcecie???
no dobra,dobra....
koniec!:tak:

o mała poszła spac ale z wielkim NIE ło matko niewiem co sie dzieje moze zeby hmmmm
dziex laski za komentarz w zwiazku z T niewiem dalej co mu zrobic :(tłuke tłuke mu do głowy i nic:(
on to wogóle jakis ahhhh szkoda gadac
Sylwia hihihih jak ja tłumacze cosik Oliwi to on zaraz do mnie aj bo sie naogladałas niani :( i wez tu z takim gadaj :(
wpie .....l mu spuszcze chyba :) jak myslicie pomoze???? poskutkuje???? hihihih

a i jeszcze mam pytanko
moze słyszała któras z was albo widziała jakas ochrone , siatke czy cosik w tym stylu na okna dachwe??? no tak zeby nic nie wlatywało do srodka

reklama
elcia hehe a spuść mu ten wpie....l :-D;-) ot tak dla zasady nawet ;-)
a i są takie siatki na okna, coś ala moskitiery, ale czy na dachowe to niewiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry