• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka-jestem i ja
moje dziecię śpi-a ja buszuję
zupę gotuję (tylko mi przypomnijcie żebym gara nie spaliła):-p
pij ę kawkę i waflami zagryzam
i dupa mi rośnie......:-D:-D:-D

Edit-
Dota-służącego ci się zachciało.....:-D-teraz robią fajne roboty-mały i posłuszny :-p-dobre byłoby jeszcze jakby nogi masował ;)
Elcia-lej go i patrz czy żyje :tak::tak::tak:-jak nie dasz rady to mogę Ci pomóc :-p:-p:-p-ja taka baba jak przywalę to może mnie posłucha :-D:-p
co do okien....-no to Ataata-ma racje-kup moskitierę zamontuj jak na normalne okno.(trochę się pogimnastykujesz) ale efekt powinien być podobny!!!:tak:-ja też mam takie okno -i prawdę mówiąc też mnie to czeka.....

a a co Wy???-gdzie Wy-maj przyszła to pouciekały..........:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
cześć :-)

paula nie wiedziałam, że pisanie post pod postem łamie jakieś zasady :no: jeśli tak to przepraszam :zawstydzona/y: ale z drugiej strony co chwilę musiałabym edytować ;-)
jutrzenka skoro tak zachwalasz to mydełko to zakupię :tak: u nas do tej pory biały jeleń użyciu - też z rossmana ;-)
dota jutrzenka notujcie: butelka octu,wlewacie do podajnika na proszek, ustawiacie tempkę (ja na 60 st.) i włączacie pralkę ;-) bęben oczywiście pusty - bez wsadu. i tak raz na 2-3 miesiące w zależności od tego jaką macie wodę - u nas bardzo twarda. ja nawet herbatę gotuję z 5L baniaków bo z przegotowanej kranówy nie da się wypić :no:
dota a pilocika ci krzysiu nie przynosi? :-D moja już lubi jak daję jej jakieś zadanie :-D
elcia lej ale tam gdzie oznak nie widać :-D chłop obdukcję zrobi i jeszcze tobie zaszkodzi :tak:

u nas dzisiaj zmienna pogoda :-( na dworze nie byłyśmy ale w miarę możliwości młodą wietrzyłam na balkonie ;-)

kasia gotowałam dzisiaj pierwszy raz kaszę mannę - może mogłabyś młodemu spróbować podać? najpierw ugotowałam kaszę na wodzie, przestudziłam i dodałam mleko modyfikowane;-) nawet jej posmakowało :tak:

kasia kasza manna na wodzie? :szok: ochydztwo! :-p sama bym nie zjadła :no: a konsystencja zależy od ilości kaszy - na początek dawałam troszkę a jak się zagotowało i było za rzadkie to dosypywałam ;-) tylko pamiętaj, że mleko na końcu do ostudzonej kaszki! a może spróbuj mu zmieszać ten pepti z jakimś normalnym mlekiem modyfikowanym żeby tak nie odczuł tego charakterystycznego smaku :confused: w skelpach są mleka dla alergików... wypróbujesz i może mu nic nie będzie ;-)
ja też słyszałam, że alergizuje najbardziej czyste mleko krowie a jogurty, kefiry, twarożek itp. można podawać :tak:

edit: moja miała długo alergię i robiłam kaszki na pepti. raz wypróbowałam normalnego i nic jej nie jest. poza tym jest pepti dla takich dużych dzieci?

elcia może coś takiego http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20090528.p.Siatki_ochronne

Ostatnia edycja:
Hej!
Jestem padnięta i nawet nie wiem, co pisać. Od przyszłego tyg. chyba pójdę na zwolnienie, bo z niczym się nie wyrabiam.
Dota, dobre do nawilżania noska jest Sterimar. U nas się sprawdza rewelacyjnie. Polecam!
Elcia, zrób mężowi lekcję wychowawczą:tak::tak:;-);-)

Nie wiem co jeszcze. Buźka dla reszty:-)

reklama
Kata dzieki za przepis:tak:musze go sobie zapisac i przykleic na pralke:-D

Asia to chyba kupie ten sterimar....my uzywamy marimer, dozowałam go 2-3 razy w tyg. okazało się,ze mamy to robic 3 razy dziennie....dobrze,ze mały to lubi... sam sobie wkłada do noska i czeka aż ja nacisne...

:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry