Ewa, my w ogole nie planujemy, zeby dzidzi spala u nas w lozku. W tym samym pokoju tak, ale w swoim lozeczku. Jej, ja bym sie nawet bala, ze ja zgnieciemy!!!! I pewnie bym oka nie zmrozyla.
Moi rodzice wpuszczali nas do lozka naprawde na specjalne okazje, i wtedy byla frajda
martwie sie troche po USG, bo wyszlo, ze lozysko ma juz 3 stopien dojrzalosci :-
-
-
-( a to podobno normalne dopiero w 38 tygodniu 

ale przeplywy sa dobre, maluszek dostaje co trzeba i niby wszystkie wymiary w normie, ale wazy tylko 1880 g :-
-
-( sama nie wiem co myslec. lekarz mowi, zeby sie nie martwic.
ale jednoczesnie zeby jak najszybciej zrobic badania odczynu coombsa, bo moze konflikt serologiczny daje o sobie znac :-( pewnie nie chce mnie martwic.
Ewa, na to dretwienie mam zrobic na poczatek badania potasu, sodu i magnezu, bo mozliwe ze ich niedobor jest tu przyczyna. druga opcja to nacisk na kregoslup.
no, tak czy owak jestem skolowana. i boje sie jutro tej obrony :-(
Moi rodzice wpuszczali nas do lozka naprawde na specjalne okazje, i wtedy byla frajda

martwie sie troche po USG, bo wyszlo, ze lozysko ma juz 3 stopien dojrzalosci :-

ale przeplywy sa dobre, maluszek dostaje co trzeba i niby wszystkie wymiary w normie, ale wazy tylko 1880 g :-
ale jednoczesnie zeby jak najszybciej zrobic badania odczynu coombsa, bo moze konflikt serologiczny daje o sobie znac :-( pewnie nie chce mnie martwic.
Ewa, na to dretwienie mam zrobic na poczatek badania potasu, sodu i magnezu, bo mozliwe ze ich niedobor jest tu przyczyna. druga opcja to nacisk na kregoslup.
no, tak czy owak jestem skolowana. i boje sie jutro tej obrony :-(

Szkoda mi mojego maluszka ze musi obrywac za moje nerwy. Mam nadzieje jednak ze jest duzy i silny i da rade jak mama
zmeczylam sie jak nie wiem co a jak siadlam po obiedzie i spojrzalam na pokoj to plakac mi sie zachcialo.Zabawki wszedzie ,garki w calej kuchni na podlodze.Mowie wam ten witulek mnie wykonczy zanim sie Antos urodzi;-)