reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dobry wieczór dziewczynki!

No my po tym usg i :-) uf kamień z serca :tak:bo:
- brzuszek jest wg. drugiego ginekologa super i nie ma co diagnozować "za mały", "za duży", ilość wód płodowych w normie, z łożyskiem też jest wszystko dobrze, więc to chyba była subiektywna ocena pani ginki...
- Adaś z ostatniej miesiączki ma 32 tyg i 2 dni, a z pomiarów na USG 35 tyg i 5 dni !!! A waży... 2509 g!
Reszta u maluszka na 5!

Albo urodzi się przed terminem czyli już w listopadzie, albo o czasie tylko będzie dużo ważył :-) Taki kolosik :-D

Tak na szybko dzielę się dobrymi nowinami. Jutro postaram się wkleić fotkę i napisać coś więcej. Widzę, że oponki robią furorę :-D
Ja padam, bo po wizycie byliśmy cały dzień w nowym mieszkaniu... Padam.

Kochane kolorowych snów! Pa!

No to super Ewciu, ze wszystko w porządku :-)
A ja coś usnąć nie mogę :( Od kilku godzin dręczą mnie cholerne skurcze i to takie boleśniejsze od przepowiadających :( Nie wiem czy nie budzić Tomka i nie gnać przypadkiem do szpitala, mam nadzieję, że zbędnie panikuję, chociaż nie ukrywam, że pierwszy raz tak się boję...

Cześć wszystkim.
Ja sie nie odzywam bo niema wemnie ostatnio życia:-( ale to nic ;)

Ewcia no no, niezłego wielkoluda nosisz w sobie:szok:
Ale najważniejsze, że wszystko oki:tak:

Kasia rany boskie no nawet nie żartyuj że to mogło by być już....:szok:
Jak wrócisz to koniecznie napisz co i jak, albo Tomku jeśli to czytasz, to napisz nam koniecznie co z Kasią... Mam nadzieje, że wszystko jednak jest ok, a to był jakiś fałszywy alarm..

witam się i ja

ewa normalnie super ze jesteś juz spokojna i ze adaś swietnie rośnie i ze wszystko jest oki.pewnie kamień spadł ci z serca bo wiem co znaczy zamartwianie sie o dzidzie:tak:no ale adasiek to juz wielki chłop hihihih jego waga jest juz dość spora moja droga;-)

kacha, mam nadzieje ze nic sie nie zaczeło zbyt wczesnie i olisiek jeszcze nie wybiera sie na spotkanko, niech sobie jeszcze kilka tygodni popływa:tak:ale daj nam znać bo bedziemy sie martwic, no i oczywiście trzymamy kciuki,

ataata a ty nie bądż bez zycia bo sama zobacz ze nie ma tu z kim pogadac:crazy:, pustki jak nie wiem co wiec wpadaj na pogaduchy i nie zamykaj sie w sobie. niedługo bedziesz miała dzidzie wiec musisz byc pełna energii.

a ja dopiero pije kawke, damian dał mi dzis poleżeć w wyrku, sam zrobił sobie śniadanko , i patrzył na jakąs bajke na tvp1 o jakims kucyku:-) teraz cos tam pisze i z niecierpliwością czeka na ET który bedzie za niedługo na TVN. pamietam jak piewrwszy raz oglądał to sie popłakał jak ET niby umarł.... echh wrazliwy człowieczek z mego syncia:tak:

a na obiadek idziemy dziś do cioci i wujka mojego męża, gdyz ciocia miała kilka dni temu imieniny i zaprosiła nas na rodzinny obiadek, tak ze odpada mi gotowanie:laugh2:

dobra laseczki zycze wam milej niedzieli

Witajcie!:-)

Ewa ale Adaś juz duży! Super! I nibu brzuszek mały a tu taki chłop...świetne wiadomości:tak: Ja zobaczę małego we wtorek, ciekawa jestem ile urósł...

Kurcze Kasia jak tylko będziesz to daj znać...trzymamy kciuki i wierzymy, że wszystko jest w porządku.

Ataata właśnie mało Ciebie....jak Ci źle to się nam wygadaj, wiesz jak jest... i Tobie bedzie lżej i my tu wszystkie od razu Cię pocieszymy...Od tego tu jesteśmy:tak::tak:

głowa do góry! Może jakiś spacerek sobie zrób albo seans przed telewizorem....coś co lubisz i sprawi Ci przyjemność:-)Trzymaj się!!!!!

LAseczki, miłej niedzieli!
pa

reklama
hej hej!
Wpadam na chwilke bo chyba sie zaraz poloze spac na chcwilke.maly ma goraczke , ida gorne jedynki inie wiem czy nie dwojki tez przy okazji:sorry:.Noc generalnie nie przespana.
Kasia Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze i zeby mlody jeszcze posiedzial w brzuszku troche. Daj znac koniecznie co z Wami.Tfu tfu odpukac ale naszczescie jestesmy juz tak daleko ,ze nawet gdyby maly postanowil przyjsc na swiat juz teraz to wlasciwie nic mu juz raczej nie grozi.Ale niech siedzi jak najdluzej w brzuszku.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry