• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No wlasnie, co z jutrzenka?:confused: Pewnie opala sie nad jeziorem przed domem...:-p:-D;-)

U nas tez slicznie i cieplo bylo...:tak:Ja to na krotki rekaw,Oliwier w bluzie...a jeszcze pare dni temu nosil gruba kurte i czape...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kuźwa pst mi się skasował!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A taki był fajny... :wściekła/y:

Już mi się nie chce pisać drugi raz... My dziś byłyśmy na spacerze od 11:30 do 17:40 z pół godzinną przerwą na obiad :-) super cieplutko... :-):tak:

I tak egoistycznie zakończę bo zła jestem!!! :baffled:

paula nie złość się. złość piękności szkodzi :-p
kasiu kinia dostała okulary od mojej mamy - a kupowała chyba nad morzem :sorry2: ale sezon się zaczął i niedługo będziesz mogła przebierać :tak:
alex rozszyfrowałaś moją zagadkę? :-)

wiecie co? deszczyk by się przydał :-D no... żeby tak wzrosło wszystko ;-):-)
ale ciepło... nawet teraz wieczorkiem :-)

hej hej

jutrzenka- hej a co z tobą??? praca cię przytłoczyła???

ojj Agus jak dorze to ujelas :-(:-(

witam wszystkim, dziekuje za zainteresowanie moja osoba,

przyznam szczerze ze zerknelam tylko na ostatnie posty bo nie mam sily na nic, dzis w pracy to juz jakas katastrofa normalnie, wszsytko mi sie zwalio naraz w tym skarga do przygotowania do organu nadzoru ktora wczoraj wplynela i jutro musi byc w Wawie :no::no::no::no:.
Nawet minuty nie mialam na net w pracy, mam urwanie glowy bo kierowniczka od wczoraj na urlopie wiec mam zastepstwo, czytaj tony podpisyania, narada, trudne sprawy wrrrr ledwo zyje.
Az sobie piwo z tego wszsytkigo otworzylam, wypije to szybciej usne bo jutro dalej sama na placu boju :sorry2::sorry2::sorry2:

przepraszam ale nic wiecej nie napisze bo nawet nie wiec o czym byla mowa. Jestem zryta jak kon po westernie :sorry2::sorry2:

rany a bedzie gorzej przez najblizsze miesiace, juz mam dreszcze na sama mysl.

a podobno w urzedach to tylko kawe pija i nic nie robia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

milego wieczorka kochane

Jutrzenko życzę Ci chwili wytchnienia:tak:
Kobietki, a gdzie Wy te słoneczko macie? Kurcze u nas od wczoraj pogoda do bani. Wiedziałam, że tak będzie, jak tu jest brzydko to u Was pięknie i na odwrót.
Weroniczko smacznego :-) Ja wcinam właśnie zupę pieczarkową, Młoda się buja, a Oliś kopie sobie w ścianę :sorry2:
Paula złość piękności szkodzi :-p
Kata to z Kini niezła ogrodniczka skoro tak trawkę podlewa:-p
Co do rutyny to u nas była dopóki Młoda się nie pojawiła, ale moje dzieci są jakoś mało rutynowe. Jedyne co robią o stałych porach to jedzenie :baffled:
Ma ktoś pożyczyć nowy kręgosłup? Mój już chyba siada ze starości ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry