Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tak jak z łukaszem to wtedy się dowiem

teraz z perspektywy czasu wszystko wygląda inaczej, bo te moje koleżanki powychodziły za mąż w wieku lat 19-20 i maja już dzieci w szkole, a obecna moje koleżanki z pracy maja po lat prawie 30 i jeszcze za mąż nie wychodzą
czyli ja jestem tak po środku.
jak go przekonać?
sklerotyczka- to teraz mam roboty...
szaro, buro, pada deszczyk co chwilę... wrrr....

będę ocierała sobie łzy pod przedszkolem 
ehhh nawet nie chcę myśleć... 

dopiero co tydzień różnicy było, teraz już dwa... 

i co tu o tym myśleć... ja myślałam że prędzej w warszawie Lecha z żoną pochowają. Jakoś dziwnie żet ten Wawel wybrali...
co prawda teraz czasem śpi ze mną jak D nie ma, ale jej to nie robi różnicy 
a nowa przychodnia jest zrobiona... 
ale do fryzjera się wybieramy
najwyżej będzie mi siedziała na kolanach a fryzjerka będzie ją cięła ;-)
to są chwile, które już nie wrócą i jeszcze za nimi zatęsknię więc korzystam póki mogę ;-) niektóre dzieci jak widać mają inne potrzeby - widocznie się wierciliście albo chrapaliście
;-)

i on sie smieje z tego...a jak juz mu naprawde sie nudzi, to daje mu koszyczek z kosmetykami....no i na koniec go chwale, bije brawo....to on siedzi taki dumny;-) daje mu lusterko,on sie przeglada.... a na poczatku przygotowuje wszystko i mówie : "zapraszam pana krzysia do salonu"...i takie tam.....on wtedy tak sie cieszy,ze nie moze sie doczekac:-)
odpycha się małymi kroczkami...