reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No i ja kolejna brzuchatka melduje sie na posterunku;-)
Tez dzis posciele zmienialam i bylam na zakupach.Wczoraj spakowalam torbe do konca wiec juz tylko czekac na Antosia.Najgorsze jest to ,ze mam swiadomosc ,ze on z dnia na dzien jest coraz wiekszy i zaczynam naprawde sie bac porodu.Dzis rozmawialam z tesciowa przez telefon i smieje sie ,ze ja chce do niedzieli urodzic.Na to ona ,ze przeciez jeszcze dwa tygodnie mi zostalo i ,ze jak maly bedzie wazyl 4kg to napewno zrobia mi cc:-D:-D:-D Nie zna kobieta naszych realiow.Namecze sie jak durna a dopiero jak sie nie uda to mnie ciachna.To mnie wkurza.Wole rodzic naturalnie ale chyba najgorsza opcja jest dla mnie porod naturalny przez kilkanascie godzin a potem jednak cc:dry::no:
Zaczynam lapac dola przez to.W poniedzialek mam znowu wizyte u gina i poprosze go zeby mnie zmierzyl chociaz pewnie cos wymysli zeby jednak tego nie robic:dry:

reklama
Ja za to dziś jak oszalała sprzątałam;-) takie natchnienie dawno nie miałam;-)
Wiecie ja nawet nie posiadam jeszcze wózka ani łóżeczka bo moja mama mówi że to zły znak kupować przed narodzinami dziecka ale dzięki bogu już mam upatrzony sprzęt :-)
Do torby jeszcze dopakowała parę rzeczy cukier, mała łyżeczka do herbaty, majtochy kupiłam czysta bawełna aby założyć po porodzie ale znając życie o czymś
zapomniałam zawsze tak jest:tak:
AneczkaK ja też się boje tego że dziecko spore się urodzi i męczyć się bedle najlepiej jakby ważyło tak do 3500 ta waga mi odpowiada ale zobaczymy co los nam przyniesie na razie staram się nie myśleć o tym:-(

Hej Dziewczyny!
Melduję się ale jak juz pewnie sie zorientowałyście - rozdwojona !!!
Nasz Jasiek urodził się w niedziele o 4:17, miał 3095 g, troche siedzieliśmy w szpitalu, ale juz szczęśliwie w domku.
Czasu niewiele na razie, więc opis co i jak pojawi się troszkę później.
NIe wiem kiedy nadrobie zaległości na forum:confused:???? Bo nawet nie wiem która się już rozpakowała... i ile jeszcze grudnióweczek zostało 2w1?

Ciężka to praca - rodzenie dzieci, ale my Kobitki jesteśmy w stanie sobie poradzić - tak więc Grudnióweczki - bądźcie dobrej myśli:cool2::-)

SERDECZNIE WAS POZDRAWIAM
a to link do kilku zdjęć:happy2:
Picasa Web Albums - daria - Ian (nasz Jaś)

daszka ogromne gratulacje!!!

Nie da sie ukryc jak bardzo Ci zazdroscimy wszystkie:tak::zawstydzona/y: ze tez masz juz Jasia przy sobie :-) maluszek jest sliczny :tak:
A ty jak bedziesz miala wiecej czasu to koniecznie opisz porod i spostrzezenia mlodej mamy :tak: no i oczywiscie wiecej fotek prosimy :tak: buziaki i usciski :)

Viki moze ten dobry humor i to sprzatanie ma oznaczac zblizajacy sie porod :dry: :tak: moze juz nie zostalo dlugo :-)

Ja dzis rozmawialam z szefem i ostatecznie koncze prace jutro :tak: i jakos do tej pory to do mnie nie docieralo a teraz jest mi tak dziwnie :zawstydzona/y: nie smutno ale myslalam ze bede sie cieszyc a tu jakies rozczarowanie :sorry2: uzaleznilam sie czy co?
Moze jak Maluszek sie wkoncu urodzi to bedzie mi latwiej :tak:

Daszka wielkie gratulacje dla Was!!!!! Niech malutki rośnie zdrowy i duży!!!:-):tak:

Siedziałam i patrzyłam na to pierwsze zdjęcie i łzy same mi płynęły, tak się wzruszyłam:tak::tak::tak::tak:

Daszka Wielkie Gratulacje!!!!:-):-):-)
No nie ukrywam ,ze zazdrosc ogromna mnie ogarnela;-) Sliczny syneczek.Ja tez juz chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry