dziewczyny ja tez wciąż myśle o ewie i czekam z niecierpliwością na wieści. narazie wiem tylko tyle ze nie przespała nocy...jak to w szpitalu..., jak pisała do mnie to czekała na obchód i mieli jej zrobić jakieś badania ..aaa no i napisała ze adaś fika w brzuszku tak ze to jest duży plus
to tyle. czekam na jakieś nowe newsy ale narazie cisza...a nie chce jej za bardzo męczyc telefonami wiec czekam az sama napisze. oczywiscie dziękuje wszystkim za wsparcie:-)
agata mam nadzieje ze bol zęba ustąpi, ale powinnas iść do dentysty bo pewnie znow za jakis czas przypomni ci o sobie... wiem to bo w ciąży z damianem wyrywałam 6 w 7 miesiącu... masakra.
ide gotowac obiadek..wpadne pozniej
to tyle. czekam na jakieś nowe newsy ale narazie cisza...a nie chce jej za bardzo męczyc telefonami wiec czekam az sama napisze. oczywiscie dziękuje wszystkim za wsparcie:-)agata mam nadzieje ze bol zęba ustąpi, ale powinnas iść do dentysty bo pewnie znow za jakis czas przypomni ci o sobie... wiem to bo w ciąży z damianem wyrywałam 6 w 7 miesiącu... masakra.
ide gotowac obiadek..wpadne pozniej

;-)

.czekamy oczywiscie na relacje po wizycie.