reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobry wieczór dziewczynki,
Widzę że u Was tak samo jak u mnie...od piątku jestem w rozsypce i minkę mam wiecznie taką: :-(
Witaj Netka, tak samo jak dziewczyny myślę że powinnaś się cieszyć !
Ja to bym mogła wyliczać dolegliwości w kolejności alfabetycznej...mój mąż nazywa to hipochondrią :wściekła/y: co mnie drażni i wpadam w większy dołek. Sorki że smęcę ale nie mam już gdzie bezpiecznie pomarudzić żeby na mnie krzywo nikt nie patrzył.
Ale co tam widzę że nie jestem sama...grupa wsparcia zawsze w pogotowiu :)

Ataata, co do prania dzidzusiowych rzeczy to piorę wszystko - taka nasza rodzinna obsesja, a potem prasuję...wszystko. Moja siostra to nawet pierwszy kocyk dla swoich dzieci prasowała - ja odpuściłam :)

reklama
Witam Panie!
Ataata
Ja uprałam wszystkie nowe ubranka i pościel.Sa milsze w dotyku i już nie pachną tą sztuczną nowością.Słyszałam też że te bez prania uczulają-lepiej dmuchać na zimne.Uprałam też rożek,ale koc sobie darowałam.
Viki31
Dzięki za powitanie.I spokojnie,mnie zatkało dawno temu i do dziś.Wspomagam się śliweczkami.Niedługo przejdzie.A po wizycie oczywiście się odezwę.))))
Pozdrawiam papa.

Oki to dzięki za info apropo prania... Troche mi szkoda prać nowiusieńką poszewke i rożek bo jakoś sie boje że po praniu stracą swój żywy kolorek....:baffled: No ale pewnie wypiore...
No oczywiści koca nie mam zamiaru Magda mówisz że Twoja siostra to kocyk nawet wyprasowała:szok::-D Mojego by sie nie dało bo jest z akrylu z włosiem, więc bym go mogła jedynie spalić tym żelazkiem;-)

agata ja też wyprałam wszystko łącznie z rożkiem ,kocykiem i pieluchami.

generalnie wszystko mam juz wyprasowane i poukładane na poleczce.czekam teraz tylko na valdiego no i pojedziemy po ostatnie zakupy:łóożeczko, wanienka, fotelik do auta i wózek.
a no i kosmetyków jeszcze nie mam tak ze tez musze kupic.

wiecie co, ogladam taniec z gwiazdami i powiem wam ze juz mnie to nudzi...a ostatnio jakos przypadkowo odkryłam ze leci big brother i niezle sie usmiałam...szkoda gadac:szok:

Jakoś nie mogę się odkleić od tego kompa.Mąż w pracy,pies śpi,a ja biedna samotna.
Ataata widziałam Twój przemeblowany pokój i powiem Ci że wygląda bardzo przytulnie tylko błagam ściągnij ten głośnik z nad łóżeczka i będzie O.K.
Viki jaki kupujecie wózek?
My wzieliśmy 3-kołowego 3w1 i powiem Ci że świetnie się prowadzi(jeszcze na pusto),ale się nie buja.Na to konto kupiliśmy bujane łóżeczko na płozach.Sczerze polecam.Mam nadzieję że mi się nie opatrzy do grudnia.Pozdrawiam))))

Ataata tylko błagam ściągnij ten głośnik z nad łóżeczka i będzie O.K.
hehehe a nie wspomniałam, że już go tam niema...:confused::sorry2::-p
Najpierw cyknęłam fotke, a potem sie wziełąm za wycieranie kurzy i od razu kolumnie wypierniczyłam na inną szafke. A tą pólke to itak opróznie całą jak maluszek już sie urodzi, ale na razie niech sobie jeszcze te pierdółki będą...;-)

reklama
Cześć! ;-)Ja też jeszcze nie mam wózka. prawdopodobnie kupimy wózek firmy JACKMAR, :tak:ale dopiero jak dzidzia będzie w domu. Większość rzeczy kupowaliśmy na allegro i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona - szybko i bez wychodzenia z domu.:-D:tak: Ponadto nie mam kosmetyków i smoczka. jeśli chodzi o kosmetyki to zastanawiam się na nad starą, sprawdzoną firmą - Bambino. A co wy kupujecie? :-)

Do góry