witajcie
dotka Trójmiasto jest suuper a, z reszta wszystkie nadmorskie miejscowosci mi sie dobrze i miło kojarza bo za małolata z rodzicami co roku jezdzilismy nad morze pod namioty na 2 miesiące i chyba wszystkie miejscowości zaliczyliśmy:-)
Weroniczka super że bioderka są w porządku... widzisz, nie potrzebnie sie martwiłaś, no ale to normalne... a co do Stasia to może w ten sposub przechodzi ten bunt trzylatka..? Niewiem jak Ci pomuc.. może to chwilowe.. ale mysle ze itak trzeba rozmawiać o tym z małym i tłumaczyc ze nie wolno tak robić
Ja musze pochwalic moje dziecie bo od 2 dni mamy tylko 5 posiłków na dobe z czego w nocy tylko 1:-) ok. 3 w nocy szma butle... lyle ze od 5 już sie wiertoli i ja nie śpie a na dobre wstaje o 7
Musze ja teraz przestawić zeby jadła nie o 3 a np o tej 5

mam zamiar dziś zacząć, Własnie mi sie okazja robi bo przesypia posiłek czyli wszystko sie wydłuży... Trzymajcie kciuki żeby Darucha dała sie nabrać, bo pewnie zrobi psikusa i dupa* z tego wyjdzie tylko kolejne dodatowe karmienie mi znów dojdzie
Dziewczyny a ja tak sobie pomyślałam że jakbysmy tu jeszcze siedziały z rok czasu to np w przyszłe wakacje mogłybysmy sie wszystkie gdzies umówić... np wynając jakis dom letniskowy na kilka dni w jakiejś fajnej okolicy...
Co o tym myślicie??
Jak dla mnie bomba, no i nasze dzieciaki by już miały z 1.5 roku to taki juz spoko wiek;-)
O mały głodek sie budzi