reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry
u nas nocka beznadziejna ,mała sie obudziła o 24 i wyspana gotowa była do zabawy
a jak odchodziłam od łóżeczka to ryk i tak se myslałam ze popłacze i zasnie a tu T szanowny tatus sie odezwał czemu ja jestem taka ze nie reaguje ze ona płacze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:osz ty se mysle
wiec mu oswiadczyłam ze ja nie zabraniam mu wstac do niej jak taki jest madry no i po minucie wstał a ona w taki ryk ze szok wział ja na rece i jeszcze gorzej az musiałam wkroczyc do akcji zasneła z nami w łózku i potem ja odłozyłam
a szanowny tatus zdziwiony ze sie do niego nie odzywam wiec mu mówie ze z morda to se moze do mamusi swojej skakac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dupek jeden
nie bede juz wam smecic

reklama
Normalnie chyba mnie szlag trafi dzisiaj:-( Od kilku dni młody ciągle się drze jak nie śpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ciągły ryk. Nic mu nie pasuje. Już nie wiem co mam robić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aneczko! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Życzę Ci dużo zdrówka, spełnienia marzeń i pociechy z chłopców.

Weroniczka Tobie na imieniny życzę przede wszystkim szczęśliwego i łatwego rozwiązania. Nich się spełnią Twoje marzenia z tym związane. Wszystkiego naj!!!

ania, weronika wszystkiego najlepszego kochane mamusie;-)

a my po szczepieniu, bylo troszke płaczu bo paweł był juz zmeczony, spiący i juz marudził, poza tym podobno szczepionka wzw jest dość bolesna..no ale przezylismy i nastepne szczepienie w styczniu:tak:

a ja odliczam godzinki bo o 19 wraca damian!!!:-):-Dwiecie jak sie za nim stesknilam...prawie 3 tygodnie go nie widzialam...

no my się wybralismy na spacer i nas deszcz złapał na szczęście m autki ale jak tylko weszłam to się na dobre rozpadało cos się ta pogoda nam popsuła:eek:

Weroniczka wszystkiego naj i córeczki oczywiście :-D
Aneczka serdeczne życzenia:-D

wiecie co coś ostatnio czytałam właśnie o goraczce 7 miesiąca że dzieci właśnie takie marude sie robia i płaczliwe bo Kuba tez maruda jest ostatnio moja mama się smieje ze to przez ten chrzest wcześniej to musiał się zachowywac żeby tego złego ducha zwalczać a teraz to jak już go ne ma to może poszaleć heheh:-D
,musiałam właśnie z nim walkę stoczyc o spanie bo płacze marudzi oczy trze ale za nic spać nie pójdzie wreszcie trochę siłą ale wygrałam śpi:-D

Viki to będziesz teraz miała dodatkowe przytulanki z Damianem pewnie też się stęsknił za mamusia:-D

Magda na żałondek to mięta dobra ja tez po troszku na rodziców licze bo jak tu jestem to my oszczędzamy bo babcia zakupy robi więc i dla Kuby wszystko kupuje no my dzisiaj kilka deserków tylko kupiliśmy ale zaraz się pieluchy skońcż ato dziadek do sklepu pojedzie:-D

mój mąż mnie zaskoczył wysyła moim rodzicom kujrierem kwiaty za 150 zł za to że nam chrzciny dla Kuby zrobili mieliśmy si,ę podzielic kosztami i uzbieraliśmy na te chrzciny ale nie wzieli od nas nawet złotówki kochani rodzice:-D

Dzięki dziewczynki za życzenia:tak::tak::tak: Jesteście kochane.

JA od rana sprzątam i piekę bo goście zaraz przychodzą:tak::tak: a do tego jeszcze urzeram się z Tadkiem marudą

WERONICZKO ANECZKA ja wam tez zycze duzo zdrówka i wszystkiego naj naj

haha a Paula szpieguje hehe
u nas pogoda do bani mała po godzinnej walce usneła oczywiscie z moja pomoca malutka
co robicie na obiad??????

reklama
Paula no niestety T dopiero wraca z pracy a samej mi sie nie chciało i nie lubie
a u mnie weny brak i na obiad pizza :-):-)
T własnie wiezie mniam mniam:tak::tak::tak:;-);-);-)

Do góry