reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczka!! wszystkiego najlepszego i oczywiscie dziewczynki :))
Aniu dla Ciebie tez zyczenia duzoo szczescia i radosci w zyciu!! i coreczki tez ci zycze hheh
a co tu dzis tak cicho??
hop hoopp jest tam jakas grudniowka??

reklama
No ja jestem już...
Moje dziecię słodko śpi więc mam chwilę na bb :-)

No muszę wam powiedzieć że moja córka zaczęła dziś dochodzić do tego jak skoordynować ruchy rączek i nóżek podczas raczkowania :-):-):-):tak::tak::tak:
Więc zaczyna mi pięknie zasuwać na czworaka. :tak::tak::tak::-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Co się z tym wiąże? Pochodzi do mebli opiera się łapkami o niską półkę (wygląda to tak że klęka na kolankach) i próbuje sięgnąć to co na niej jest, czyli książki. :eek::szok: Skubana...

ELCIA!!! OBIAD??? O 17.30??? :szok:

U mnie było 13.
Dziś ziemniaczki, kotlet z piersi kurczaka i młoda kapustka z koperkiem. Mniammm...:-D:-D:-D

Hehe Paula u nas jeszcze lepiej - obiad przed 19. K. kończy pracę o 18. Takie życie.:sorry:

Weroniczka
udanej inprezy !!!

My już wróciliśmy od mojej mamy, Wiktorius padł nam w wózeczku, przenieśliśmy go do łóżeczka i znów brudasek poszedł spać :sorry2:;-)
mycie..."nowoczesna bzdura i tyle" :rofl2:

Madzia to raczej kolacja:-D:-D:-D tylko po prostu na gorąco.

Kasia mi kiedyś powiedziała że brudne dziecko to szczęśliwe dziecko...;-):-p:-p:-pto było jak mi Jula bez kąpieli padła.
Stefanka nie czytaj tego!!! :-D:-D:-D

No właśnie gdzie Kasia??? Pewnie balowała z Prezesem całą noc i teraz śpią...
Viki, Damiano już wrócił???

A wiecie, zapomniałam wam powiedzieć. W poniedziałek w zeszłym tygodniu Julka
mi w wannie usnęła:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D taka była zmęczona...:-D:-D:-D:-D

heheh paula wczoraj kuba zasnął przy obiedzie w leżaczku otwierał jeszcze przez sen buzię i jadł zupkę:-D

a u nas tez obiad zazwyczaj o 18 sama jeść nie lubię a R dopiero z pracy wraca o tej porze
misiek już śpi znowu przy butli usnął :-D hehhe przynajmniej nie ma wojny z zasypianiem ale po tych crzcinach trichę mu sie poprzestawiało przesunął sobie drzemki z 11 na 10 i potem o 15 16 a tak spał od 11;30 do prawie 14

hehehe paula pewnie bys zmienila zdanie gdybys widziala to co ja dzisiaj w szkole :) daszka miala racje!! paula od dzis zmieniam haslo: brudne dziecko to dziecko szczesliwe bo ma wszy i nigdy nie jest samotne :) blee blee okropne okropne
kasia uwazaj na Oliska i sprawdzaj mu glowe.
ja bym raczej poszla za: "czeste mycie skraca zycie" magdalenka :)

Dziewczynki nie śpię, ale jak ma się trzech chłopów na karku to ciężko się do kompa dorwać. Na zmianę siedzą brat z T., a jak komp jest wolny to Oliś postanawia dać mi rozrywkę;-) Na szczęście teraz znowu usnął w macie :-)

Ogromne brawa dla Julci, no to teraz Paula będziesz miała rozrywkę ;-):-p

Aneczka, Weroniczka wszystkiego najlepszego :-)

Kurcze porobiłam troszkę fotek Młodemu, ale znowu nie mam weny do wrzucania. Niech tą pogodę szlag trafi, znowu leje :-(

EDIT: Stefcia narazie jest przerwa w żłobku, więc nie ma potrzeby sprawdzania głowy Oliśkowi;-)Dopiero od sierpnia znowu się zacznie.

Ostatnia edycja:
:szok::szok::szok: Stefcia ja nie o takim brudzie mówię :no::no::no: A Ty tu z wszami od razu, bllleeeee... :-D:-D:-D

Ja osobiście nienawidzę jak mała mi tak uśnie (a zdarzyło się chyba 2 czy 3 razy) bo zdarza jej się jeszcze ulać, jest gorąco, sama pije herbatkę z butli więc się zalewa i szyjka słodka-klejąca, wcina klejące chrupki kukurydziane itd... :tak:Więc jestem za codzienną kąpielą. Nie wiem jak można takiego malucha myć co dwa,trzy dni.:eek::shocked2: A zdarzają się takie przypadki mamusiek w dzisiejszych czasach... :eek::eek::eek:

O Kasia już za nią nie wyrabiam taki pędziuch. A to raczkowanie takie słodkie jest... No super, mówię wam... :-D

Zmykam sobie poleniuchować. Nie mam weny do pisania. Dzisiaj grono aniołków powiększył kolejny chłopczyk z ZD, był tylko dwa miesiące starszy od Olisia. Lekarze za długo czekali z operacją serca, a jak ją w końcu wykonali to się okazało, że u Oskarka jest już nadciśnienie płucne. Walczył ponad dwa miesiące, ale serduszko w końcu nie wytrzymało. Diagnoza lekarzy: niewydolność krążeniowa. A kto kazał tak długo czekać?? Nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę o takich nieudolnościach w polskiej służbie zdrowia.
A taki był kochany chłopczyk i lekarze znowu wszystko spierd...lili
Bobasy - Agnes85 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów

reklama
Dobry wieczór !!!

Dla naszych kochanych Solenizantek
Viki, Weroniczka, Aneczka
Rozsądku w życiu, umiaru w piciu.
Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia.
Ciągłej radości, szczęścia w miłości.
Wspaniałej pracy, wysokiej płacy.
Pomysłów wielu, dojścia do celu.
Rekordów bicia i 100 lat życia.
No i najważniejsze ... pociechy z Waszych Dzieciaczków :-)

Odnośnie obiadów ... hehe :-D:-D:-D to ja dopiero mam dziwnie (i wygodnie:-p), bo prawdziwe obiady gotuję tylko w weekendy, a w tygodniu nie chce mi się dla siebie samej gotować :tak:.

Paula super że Jula już Ci raczkuje, zdolna dziewczynka !!!:-)
Grzechotka w takim tempie Kubuś za miesiąc będzie miał pełne uzębienie :-D. A te błyszczące jedyneczki na dole są po prostu obłędne ... a u nas cisza z zębami ... nadal :szok:
Kasia to dopiero masz urwanie głowy z trzema chłopami :eek:. A Oliś to ma Ci chłopak niezłe siły skoro tak mało snu potrzebuje ;-)
Stefanka a coś Ty dziś dzieciom głowy przeglądała??? :baffled:
Weroniczka udanej imprezki :)
Viki pewnie Damian strasznie się stęsknił, co ?:tak:

I tyle pamiętam ....

Edit:
Kasia kurcze ale to smutne :(

Ostatnia edycja:
Do góry