reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
witam, ja jakos nie mam na nic czasu...jestem prawie zawsze w lublinie a tu neta nie mam. Ninka nic nie che jesc...i dlatego znowu morfologia bo juz kiedys przez takie niejedzenie miala poczatek anemi, mam nadzieje ze teraz jest oki i to tylko bunt 2 latka.
maly jeczy...i zaraz musze do niego zmykac
to sobie popisalam...wydziera sie, wiec nie mam szans
pozdrawiam
maly jeczy...i zaraz musze do niego zmykac
to sobie popisalam...wydziera sie, wiec nie mam szans
pozdrawiam
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
ale pustki
ja juz 2 pranie zrobiłam porzadki z zabawkami małej zrobiłam i zabieram sie do prasowania firanek
a moje słoneczko sie bawiło w łózeczku i zasneło ach moja kruszynka kochana mysle sobie czasem co ja bym bez niej zrobiła ach jak ja ja kocham ach ponad zycie ja kocham moje miłosci swiata
ale mnie na wyznania zebrało

a wy co porabiacie????????
halo hallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllo
ja juz 2 pranie zrobiłam porzadki z zabawkami małej zrobiłam i zabieram sie do prasowania firanek
a moje słoneczko sie bawiło w łózeczku i zasneło ach moja kruszynka kochana mysle sobie czasem co ja bym bez niej zrobiła ach jak ja ja kocham ach ponad zycie ja kocham moje miłosci swiata
ale mnie na wyznania zebrało

a wy co porabiacie????????
halo hallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllo

Weroniczka
Klub grudniówek'07
Diankus macie prawo odwołać się od tego wezwania ze względu na to że jest jedynym żywicielem rodziny. My też mieliśmy z R taką sytuację przy Stasiu i dostał odwołanie od decyzji dożywotnio

asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Diankus...my tez mielismy taki problem, ja przyjelam wezwanie i bylam w szoku jak je przeczytalam, ale moj maz sie nie stawil. pozniej wyslali jeszcze jedno, ale listonosz sie zapytal czy przyjmyje, zobaczylam, ze z wojska i powiedzialam, ze "nie". od tamtej pory cisza...oni pewnie tylko tak strasza, u nas sie nikt nie pojawil, a juz rok minol, a moze i wiecej
Paula21
Grudzień '07
Diana nie martw się nie zabiorą go do wojska, jak jest jedynym żywicielem rodziny...
Z nimi trzeba walczyć...

Mój też dostawał wezwania jak jeszcze nie byłam w ciąży, to pojechała jego matka i powiedziała że D jest za granicą, nie ma na niego namiarów i nie wie kiedy wróci...
I cisza... Da się na pewno coś wykombinować... ;-)
:-)
Ela ale się rozpędziłaś z tymi oknami.. o 5 rano? hihi..
A ja czekam na pana od naprawy pralki. Wreszcie będę mogła poprać wszystko. Już mi się w koszu nie mieści...

Żeby tylko pogoda była to będzie schło...
Z nimi trzeba walczyć...

Mój też dostawał wezwania jak jeszcze nie byłam w ciąży, to pojechała jego matka i powiedziała że D jest za granicą, nie ma na niego namiarów i nie wie kiedy wróci...
I cisza... Da się na pewno coś wykombinować... ;-)

Ela ale się rozpędziłaś z tymi oknami.. o 5 rano? hihi..

A ja czekam na pana od naprawy pralki. Wreszcie będę mogła poprać wszystko. Już mi się w koszu nie mieści...

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Cholera znowu wszystko się chrzani. T. wstał dzisiaj rano z ogromnym bólem nerki. Poszedł do lekarza, a ten Go od razu do szpitala skierował. Jest teraz na emergency i czeka z wenflonem w ręku na lekarza. K...wa nie wiem o co chodzi, bo gadać za bardzo nie może.
reklama
teoretycznie nie mogą wziąć ale teraz każdy idzie po kolei bo do końca roku jest nabór później tylko zawodowe wojsko od stycznia będzie
dzwoniłam tam
zbierze sie specjalna komisja i zdecydują i facet jakiś powiedział ze będą mi płacić więc mam sie nie martwić 
on się im "spodobał" - okaz zdrowia, 197 cm, wysportowany, zbudowany i od razu chcą go do reprezentacyjnej do wa-wy 
idę na fajkę bo mnie szlag trafia
kacha_wawa biedna... nie martw sie na zapas. może wcale nie jest aż tak źle... zawsze słabo mi wychodzi pocieszanie :/ bedzie good buźki

idę na fajkę bo mnie szlag trafia

kacha_wawa biedna... nie martw sie na zapas. może wcale nie jest aż tak źle... zawsze słabo mi wychodzi pocieszanie :/ bedzie good buźki

Ostatnia edycja: