reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki ale superowy ten nocnik, musze tez cos takiego poszukac. Widzialam kiedys jakis Fisher Price ze spuszczana woda ale chyba ponad 100 kosztowal :szok::szok::szok:.
Ja ostatnio gdzies czytalam ze nauke siusiania do nocnika mozna zaczal jak dziecko skonczy 2 lata bo to wczesniej nie ma sensu bo nie nauczy sie ale widac po sukcesie Damianka ze to jest wykonalne :tak::tak::tak: i ze warto probowac wczesniej.

Elcia super sukieneczka. :tak::tak:

Kasia czekamy na dobre wiesci, trzymam kciuki

Stefanka nie pomoge bo nie znam sie na tym. A szukalas w necie cos na temat tego leku, czasem sa rozne informacje o lekach.

reklama
Ja chyba powinnam wysadzać Oliśka na nocnik na kupkę ;-) Gadzina nie chce w pieluchę robić, tylko robi jak ma goły tyłeczek i Go przewijam :-pOstatnio zdarzyło Mu się zrobić w pieluchę w nocy to spał chyba do 11 tak Mu ciepło było, a ja zdążyłam nakrzyczeć na Tomka, że tak napierdział w pokoju ;-):-p

Elcia tą sukienkę sama uszyłaś??:szok: Normalnie szacun ogromny :tak:

Dzisiaj T. zostaje w pracy do 18, a ja mam już wszystko naszykowane na obiad i się nudzę, co prawda mała bestia się przebudza, więc pewnie zaraz przestanę się nudzić;-) No zobaczymy jak to wyjdzie z tą Tomkową pracą, ale myślę, że wszystko będzie ok. Nawet jakby było to tylko na jakiś czas to ważne, że jest. Teraz sporo studentów przyjechało do roboty, więc jak wyjadą dopiero wtedy będzie jakieś pole do manewru, a jak narazie trzeba brać to co dają ;-)

kacha super ze T cos znalazl :)
viki ja wlasnie tez slyszalam o tym ze najlepiej robic tak jak ty. najpierw oswajac. widomo ze dziecko jeszcze nie wie o co chodzi ale przyzwyczaja sie do samego nocniczka. tez musze kupic...moze jutro hehhe

Witam dziewczynki.

Dota my do Sobieszewa przyjeżdżamy dopiero w ostatni weekend sierpnia:sorry2: bo Rysiu ciągle uważał że jeszcze czas na rezerwację domku no i został tylko ten termin:dry::dry:Ale spotkam się z Tobą również bardzo chętnie:tak:

Viki ja również mam takie zdanie co ty o nocnikowaniu. Mój Staś dzięki temu mając 15 mies. chodził bez pieluchy a miesiąc później bez niej również spał:tak: Tadeuszka będę wysadzać zaraz po wakacjach bo teraz jesteśmy w ciągłych rozjazdach i troszkę zbyt dużo zamieszania z tym by było:sorry2:

Całą rezstę dziewuszek pozdrawiam bo nie dam rady więcej pisać bo mi komp się zacina:sorry2::sorry2::sorry2:

Ach i tylko się wam jeszcze troszkę pochwalimy. Tadeuszek juz sam staje na nóżki i samodzielnie siada:)

Ostatnia edycja:
Zaczęłam znowu wierzyć w ludzi, Tomek dzwonił, że generalnie tak naprawdę nie potrzebowali ludzi do pracy, ale kierownik gdy dowiedział się od kolegi o naszej sytuacji utworzył dodatkowe stanowisko :tak:Od razu mi się humor poprawił i gęba mi się cieszy :-D
Grzechotka udanego wypoczynku :tak:

Kasia od razu widac, że sytuacja u Was juz lepsza:-) Od razu zachciało Ci się do nas pisac. Cieszę się bardzo:-):laugh2:
No i widzę zmiany w opisie;-) Super:-)

Grzechotka udanych wakacji

kacha gratulacje dla T. ;-)
elcia podziwiam za stworzenie takiego cudu :tak::tak::-) ja nie potrafie szyć i wcale sie tego nie wstydzę bo nigdzie nie uczyli - w ogólniaku nie ma przydatnych przedmiotów :-p

wiecie co... p. wyjeżdża do pracy do wawy i będzie w domu (ponad 600km) co 3 tyg na weekend... ;-) albo nasze małżeństwo się całkowicie rozpadnie (bo gorzej być nie może) albo jakiś cud i zacznie tęsknić i zrozumie kim dla niego jesteśmy... :sorry2:

edit.
a co do nocników to też chcę kupić - zaszkodzić nie zaszkodzi :)) zazwyczaj wyłapuję kupkę więc nie powinno być większych problemów :tak:

grzechotka udanych wakacji! :)

Ostatnia edycja:
reklama
KASIU super i nareszcie jesteś wesoła:tak::-)
DIANKUS mam nadzieje że w końcu zmądrzeje jak wyjedzie to może zroziumie co stracił i zacznie tęsknić tego życzę:tak::tak:i że się wszystko ułoży w waszym związku:tak::tak:
Niunia już śpi najedzony i wykąpany :tak::-D:-D

Do góry