reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Takze spoko, moj i Dotki wypadaja z porownan bo nie pracuja az tyle co reszta "dziadow" :-D:-D:-D
heheh....zaczynam dzis cytatem Jutrzenkowym:-)
dzień doberek!!!

kurde Sylwia Twoj mąz strasznie długo siedzi w tej pracy...masakra...to musi byc facet przemeczony, tu pisze serio:tak:
Mój pracuje tak na oko 4 godzinki dziennie, to jak przychodzi jest zrelaksowany i mysli tylko o tym aby zajmowac sie małym...teraz jak ma wakacje to ma takie poczucie,że przez te dwa miesiące musi mi jak najwiecej pomagać abym ja miała wakacje...
Dlatego sytuacja wyglada inaczej...

Magda szalejemy,szalejemy:rofl2:....A jak przygotowania do pracy????:confused:

Weroniczka pogłaskaj malenstwo od nas...:-)No właściwie Sylwia tez to może zrobic:tak:

No i oczywiście moc buziaków dla KUBUSIA i PAWEŁKA, cmok,cmok!!!:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dota Ty mi nawet nie przypominaj o pracy w ten piękny słoneczny dzień ! Jest mi z tego powodu źle!
Ale Ty się masz dobrze z Twoim Dużym Krzysiem :tak::tak::tak: pozazdroscić
Zobaczymy jak ten mój Duży Krzyś będzie się spełniał w roli etatowego ojca - zostaje z małym przez tydzień.

Ale na skrobałyście :szok::szok::szok::-D:-D:-D

Dzień dobry Kobietki.
Ja właśnie gotuję klopsiki dla mojej córci :tak: ciekawe czy będą jej smakowały... :sorry2:

Weroniczka wakacjujcie sobie.Życzę dobrej pogody. ;-) Fajnie że maleństwo już się rusza...

Grzechotka ja już oglądałam trochę zakazanych filmów o 11.09. Po prostu szok. Wszystko było zaplanowane... :szok: Jak znajdę trochę czasu to obejrzę...

Sylwia sporo pracuje:szok: Twój "dziad" :-D

Dota Ty mi nawet nie przypominaj o pracy w ten piękny słoneczny dzień ! Jest mi z tego powodu źle!
Ale Ty się masz dobrze z Twoim Dużym Krzysiem :tak::tak::tak: pozazdroscić
Zobaczymy jak ten mój Duży Krzyś będzie się spełniał w roli etatowego ojca - zostaje z małym przez tydzień.

o tydzien czasu...hoho....fajnie taki męski tydzień!

Ja tez do pracy wracam za rok albo za dwa także predzej czy później mnie tez to czeka....:tak:

hello Paula!:-)

Buziaki dla KUBUSIA i PAWEŁKA:-)

Witam Was dziewczynki:-):-D:laugh2:
Dzisiaj również humor mi dopisuje ale nie mogę za dużo pisac bo zaraz przyjada po mnie rodzice i jedziemy do mojej siostry:tak: Wyściskam moich siostrzeńców kochanych:laugh2:
Mąż jest milutki, grzeczniutki i wogóle. Powiedział, że miałam rację:laugh2::-D I o to mi chodziło;-)
A jeśli chodzi o jego pracę to chociaż tyle dobrze, że nie pracuje fizycznie tylko przez te 12 godzin siedzi na tyłku:-p Ale tak to jest jak się jest na swoim:sorry2: Niby powinno się miec lepiej........Ech:-) Koniec marudzenia:-)

Dotka dzidzia pogłaskana:-)

Weroniczka Ty to już na półmetku:tak:

Dobra, teraz już spadam:-) Papa dziewuszki:-)

Ty Paula gotuj te klopsiki a nie hello i inne głupoty:-D;-)
Ale Twoja córcia ma z Toba dobrze, domowe obiadki, mamusia dba o córeczkę:tak:

Dobra ide się zrobic na ślicznotke:-D i uciekamy w miasto....brummmmmmmm:tak:
pa

Weroniczka mnie Elcia juz meczy na gg z tym spotkaniem...:-D:-p
Ale tak właściwie to ona do Ciebie napisze...mi pasuje kazdy dzień..., Elcia ma sie skontaktować z Tobą i wtedy ze mna...bo Jej tam cos nie wszystkie dni pasują. Tak więc bedziemy w kontakcie,pa:-)

reklama
WITAM!!!!
Wczoraj dostałam @i myślałam że umrę po tym zapaleniu a do tego K już pracuje do wieczora i mały dawał w kość:wściekła/y::wściekła/y:
I tak pogoda znowu ładna słoneczko świeci:tak::-D
Zajrzę póżniej i nadrobie zaleglości;-):tak::-D
MIŁEGO DNIA!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA I PAWEŁKA

Do góry