reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ela-Jutrzenka-medal dla Was za zdemaskowanie TROLLA!!!!!!
-brawo dziewczyny!!!!
tmd658.jpg
kurcze muszę się już zbierać-poczytam póżniej!!!!

wiem jedno że takich troli trzeba tępić-i nie ma u nas miejsca dla takich psychiatryczek!!!!-ciekawe czy naszych fotek nie sprzedała gdzieś?????

reklama
Witam dziewczyny jestem Tu nowa:tak:I tak jak wy mam synka z 28 grudnia;-)Nie wiem czy mogę sie wtrącic ale przed chwilą przeczytalam kilka ostattnich postów i jestem zszokowana:szok::szok::szok:jak to z męzem czytalismy to malo nam szczeki nie opadły:szok:Ta baba poprostu zrobiła sobie niezłą zabawe:crazy:

Dziewczyny spokojnie, bo sposobie pisania widać, że to dzieciuch ;-) Nie dajmy się zwariować, po co o niej pisać? Żeby siedziała teraz przed monitorem i się cieszyła, że wzbudziła sensację? A na zdrowie, niech jej w pięty pójdzie;-):-p

A tak w ogóle to dzień doberek:-) Witam się ja - Kaśka - nie troll i Prezio Oliś - też nie troll (chociaż może coś ma z trolla;-):-p) :-D:-D:-D

Justyna-powiadasz????hmmmm
Hein38.gif
no witaj.
a czemu nic o sobie nie piszesz???o dzieciach??napisz coś o swojej rodzinie?nie masz fotek?suwaczków......skąd mamy wiedzieć że nie wpadłaś tylko tak jak cała Ola czy jak jej tam jeszcze????

Justyna witaj :-) Rzeczywiście styl pisania bardzo do Oli podobny :-D:-D:-D Napisz coś więcej o sobie, może jakieś fotki synka, jak się nazywa, Ciebie też chętnie zobaczymy;-)

Słucham Cię Kasieńko? ;-):-p:-D:-D:-D Niestety takie odnoszę wrażenie, mam nadzieję, że jestem w błędzie.

Edit: Kasieńko, ale wiem, że na Olisia nie pisałaś, że troll, chociaż ja sama wiem, że on ma coś z trolla ;-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry