reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej dziewuszki.
Viki ja się na spacerek na rynku piszę. No chyba że pogoda będzie do kitu:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Kurcze dziewczyny mówię Wam w mojego Tadka coś złego wstąpiła. Zrobił się taki wyjec i obrażalski że szok. Ciągle się o coś drze. Aż mnie głowa od tego napiernicza. Od 6 rano dziś się przez godzinę darł bez powodu. Sam nie wiedział czego chce.

Idę troszkę ogarnąć w domu bo zaraz przychodzi Pani Basia posprzątać:tak::tak::tak::tak:

reklama
dzien dobry

u nas piekne
Temps04.gif

teraz pijemy
Soif09.gif

a niedlugo wybierzemy sie na
Bebe37.gif
z druga
Bebe44.gif
i drugim
Bebe21.gif

wszystkim zyczymy milego dzionka:tak::tak::tak:

hej hej

no słonko sliczne:-D ale my na spacer nie pójdziemy:baffled:a szkoda szkoda

do mnie jutro rodzice przyjeżdżają na weekend więc jak jutro lekarz pozwoli to może na krótki spacerek pójdziemy chociaz wątpię lepiej nie kusic złego bo juz jest dobrze spał całą noc tylko na jedzenie sie obudził o dziwo (bo on od 6 miesiaca nie je w nocy) dałam mu kasze on sie sam połozył i spał do 7:30 normalnie szok:angry::angry::angry::angry:
za to ja wczoraj wystawiłam trocjhe ciuchów kuby na allegro ciekawe czy sie sprzedadzą no i wózek musze wystawic i kilka swoich ciuchów nw które sie juz nie mieszcze i pewnie mieścic nie bede ale chyba normalnie jakis secondhand otworzę:-D:-D:-D

grzechotka spokojnie sie sprzedadzą...
ja wszystkie ciuchy pawła sprzedaje na bieząco, zreszta swoje tez:-)i wszystko pieknie schodzi:tak:tak samo jak zabawki którymi paweł sie juz nie bawi:tak:

weronika to ja zadzwonie do ciebie jesli bede jechac i wtedy się konkretnie umowimy:tak:

ahoj ahoj:)
mala wstala o 6 brrr ale dała nam pospac do 7 hihih teraz sie bawi i oglada baje
ide czytac co u was:)

viki właśnie miałam sie ciebie pytac o który weekend Ci chodzi. W ten niestety ale nie bedzie nas w Krakowie:no: niestety

grzechotka sprzedawaj sprzedawaj, ja tez co ajkis czas wystawiam tylko ze ja wole sprzedawac zabawki czy tego typu rzeczy bo dobrze schodzą, z ciuchami to ciężej, wiem po sobie, ciuchy to izą za bezcen...:dry:
Tylko taka moja dobra dara... podstawą dobrze sprzedanego przedmiotu (np ten wózek Twój) jest ładne zdjęcie! Najlepiej na w miare jednolitym tle, troszke obrobione np na Picassie, wrzucone na fotosika no i aukcja dobrze opisana różnymi rodzajami czcionek i kolorów.
Mówie bo sama to juz zauważyłam ze jak taką aukcje zrobie to moment mi sie coś sprzedaje i w dobrej cenie:tak: trzeba troche posiedziec przed kompem dłużej, ale jak sobiezrobisz szablon raz, to potem tylko zmieniasz dane i idzie momencik. (jqak chcesz to moge Ci pokazać moja aukcje tzn nie pomyśl ze sie chwale, tylko żebys wiedziala oco mi mniej wiecej chodzi)

Dzień Doberek:-)

Kurcze Marcel już drzema sobie:szok::szok: Zerwał się dziesiaj o 5.30 i teraz padł:baffled: Nienormalny jakiś:-D:-p

Viki jeśli byłabyś na zlocie to ja tam bym sobie kupiła tomik od Ciebie :tak:A jeśli nie Ty to pewnie ktoś inny by mi kupił, prawda??:-D
Te tusze na allegro naprawdę tanie:szok: Ja 5 lat temu kupowałam tusz po 50zł:szok:

Elcia te spodnie mają 25cm od wewnętrznej strony;-)

U mnie dzisiaj pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

agata no chce chce pokaż

narazie wystawiłam ubranka pojedyńczo ale jak sie nie sprzedadza to zrobie paczkę może jako zestaw pójdą

ps a tak na marginesie to wiec ie za ile poszla ta kiecka nr 1 za prawie 200 zł no za taka kase to sobie w sklepie kupie i przymierzę a ten sklep jest w łodzi

Ostatnia edycja:
Hej:-)
uff dopiero skończyłam czytać:szok::szok:

viki-fajnie że znalazłaś super nianię, teraz będziesz mogła spokojnie zająć się sobą:tak::tak::tak:
kasiamaj- ja też bym nagadała takiej babie w sklepie jakby mnie z wózkiem nie chciałaby wpuścić, a z tymi schodami to koszmar:shocked2:
dotka- Krzyś słodziutki z tym misiem:happy2::-)
pryzybela- wiem że to nie jest edukacyjne, ale on pracuje na zmiany i studiuje i nie ma czasu, no i powiedział że kupi sobie pracę dyplomową, no to ja mu zaproponowałam że napiszę. To będzie prezent ślubny bo w tym roku żeni się:tak:
kata- powaznie Kinia robi kupki do wanny:szok::szok::szok::-D:-D:-D
paula- wiosna(choć jej nie widać) idzie i masz zajęcie:tak::tak:
asia- a co tam u ciebie? Jak Filipek?
sylwia-
fajny avtar masz:tak:
jutrzenka- przykro mi z powodu babci:-(

nie pawmiętam więcej dla wszystkich buziaczki
Bisous14.gif
Bisous14.gif
Bisous14.gif

mam trochę pracy ale staram się do was zaglądać:tak::tak: a mój mały nauczył się mówić "cześć" i "gdzieś", jak pytam go "gdzie ty jesteś?" to mi odpowiada "gdzieś":-D:-D:-D:-D:-D

reklama
hejka
meldujemy swoją obecność
przed chwilkę odjechał mój tata-wpadł żeby mu spodnie podłożyć bo kupił sobie nowe.
Kubuś już prawie śpi więc bedę mogła trochę z Wami pobyć....cieszycie się???? nastawiłam pranie.-Kuba kurtkę wypaćkał błotem na dworze :wściekła/y: i trzeba było pralkę nastawić
.kurcze wywaliło mnie z kompa-sąsiad transfer wysyła!!!!-ggggrrrryyyyy!!!!!!-zawsze jakoś takie zrządzenie losu że jak do komputera usiądę to on musi neta odłączyć!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
:wściekła/y: mam nadzieję że mi to nigdzie nie zniknie!!!

Do góry