reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kurde jutrzenka jak piszesz, że tak ciężko o miejsce to trza się za czymś rozejrzeć bo z małym dzieckiem jechać w ciemno :no:
planuję okolice trójmiasta bo marzy mi się zwiedzić gdańsk :-)
dota kiedy tam jest jarmark? w sierpniu?
magda dzięki za wskazówkę odnośnie nocnika :tak: nie pomyślałam, że młoda może się stresować ale to w końcu coś nowego ;-) kasia tak robię ale młoda to chyba wali kupacza przy pierwszym napięciu i stęknięciu bo jak ją sadzam to klocek już w pampersie :-D

Kata my byliśmy w zeszłym roku w sobieszewie - super, byleby pogoda dopisała, bo co do DOty to na pewno dopisze :tak::tak::tak: ale jeśli chodzi o jarmark, to się bardzo rozczarowałam, w większosci wypadków to chińszczyzna, fotele masujące albo garnki, mnóstwo ludzi i niewiele miejsc, gdzie można by usiąść, odpicząć. Może mieliśmy pecha. No i drogo.

Kal.aga wracajcie z Łukaszkiem do zdrowia!

Kasiamaj tu coś dla Ciebie Lekka jak piórko w kilka minut - Piękna i zdrowa - Dziennik.pl - to na wzdęcie nie na cycki ;-)

aaa nasza Monia na balety poszła :-D:-D:-D niech się wybawi za nas wszystkie!

Viki
gdziesz czytałam, że jak dzieci zdobywają nowe umiejętności to przestają mieć czas i ochote na jedzenie. Mi WIktor też zaczą wymyślać przy jedzeniu i nie wszytsko je, jak wcześniej. Więc może o to chodzi!

Sylwia ja mogę polecić Ci mojego, ale musisz przyjechać do Gliwic!

Baśka ja takie gumy z podłogi usuwam pazurkiem przez mokrą husteczkę dla dzieci ;-) innego pomysłu na to nie mam :-D

A ja miałam dość wyczerpujący dzień: sprzątanie, gotowanie, spacer ze starą koleżnaką - aż cud, ze udało nam się spotkać. 4 godz. łaziłyśmy - nogi mi do tyłka włażą.
No a teraz siędzę i czekam na to moje bydlę. Jutrzenko, no niby praca, ale przy okazji tu kogoś odwiedzić tam z kimś pogadac i się pewnie przeciągnie do 24 grrrrr

Został tu ktoś jeszcze???

reklama
Witam się niedzielnie:tak:

Jakaś średnio do życia jestem bo pół nocy nie spałam... nie chce mi się o tym gadać :-(

Wszystkim życzę udanej niedzieli i pięknej pogody ;-)

U nas słońce ale zimno jak cholercia... ;-)

witam niedzielnie

kasiamaj na zatrzymanie mleka to szałwia jest poza tym ginekolog może przepisac tabletki na zatrzymanie moja koleżanka brała bo tez cały czas miała pokarm poza tym odciagaj tylko tyle żeby poczuć ulgę w ten sposób bedzie mniej sie produkowało bo organizm zrozumnie że mniej potrzebuje

asia no juz o tej porze to ja spałam więc konto nieaktywne było dzis od 17:45 bedzie aktywne już to bedziesz mogła zobaczyć

u nas zastój z nocnikiem nie chce siedzieć na nocniku a jak juz nawet posiedzi to nic do niego nie zrobi wystarczy że wstanie przejdzie krok i nasika mi na dywan albo podłogę :eek::baffled: chciałabym żeby już bez pieluchy chodził jakis czas ale to narazie niemozliwe

mój szwagier kupił wczoraj psa doga niemieckiego dla tych co nie wiedza jak to bydle wyglada prtosze bardzo zdjęcie
http://magicznekolo.com/images/galeria/szczeniaki_marychy/hr.jpg

dodam że szwagier ma 3 pokoje w bloku i non stop nie ma ich w domu szkoda mi tylko tego psa:eek:

paula - :baffled:zycze dobrego/lepszego humoru :sorry:chyba domyslam się co jest powodem nieprzespanej nocy:eek:

grzechotka pies superowy...ale juz tez mi go żal:-:)baffled:

a z nocnikiem tez ostatnio mamy srednio bo paweł nie ma czasu na nim siedziec. wola ze chce siku ale jak przynosze nocnik to on ma zabawe i ucieka w przeciwną strone...
i tez zdarza sie ze siedzi i nic nie zrobi a za chwile zostawia mi na panelach kałuze jak malutki piesek:-p

kurcze a juz nie mialam z tym wogole problemow:tak: teraz zakladam mu w domu normalne majtki , poczatkowo wkladalam pieluche tetrowąale jak się zsikał to wogole mu to nie przeszkadzało, wiec teraz chodzi w samych majtkach i jak zdarzy mu sie ze zrobi siusiu to glosno o tym alarmuje i leci na nocnik...
wprawdzie juz za pozno no ale wie juz o co chodzi..

milego dnia dziewuszki
my dzis do tesciów idziemy na grilo/obiad:baffled:

Grzechotka takiego wielkiego psa do bloku??? :szok: zgłupieje psina... :zawstydzona/y:
No szkoda zwierzaka... dla mnie to jest pies do ogrodu. Piękny :tak:;-)

A mój wypłoch tak rozrabia że nie nadążam... ciągle odkurzam bo roznoszą z Julcią żarcie :sorry::eek:

A co do nocnika to nasz jest na razie ozdobą łazienki. Młoda nawet nie myśli na nim siedzieć. Ucieka jak poparzona... :-D

Viki :tak: dziad...

Ale nie będę sobie psuła niedzieli... nie warto... :no::-p:sorry: chłopy to durny naród... :-p

Ostatnia edycja:
witam się!
z bólem cycka!!!
mało mi nie rozsadzi-ściagnełam trochę i g......-nic nie pomaga!!!
młody w nocy był dzielny!-budził się 2 razy.ok 2 i ok 4-ej.jakos udało mi sie go uspić bez większego płaczu.
ale za to mnie przez noc tak przybrało że sobie nie radzę.............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kasia idz do gina i poproś o tabletki na zatrzymanie
pamietam jeszcze w szpitalu jedna dziewczyna wcale nnie chciała karmic i dostała takie tabletki zaraz po porodzie no i szałwia duuuużo szałwi w aptee można kupić napary na zatrzymanie mleka

reklama
Do góry