Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale nie raz mi żale jej było jak tak płakała... aż serce się kraja...
w dzień mi mało je a potem w nocy muszę wstawać 3 razy co 3h z zegarkiem w ręku bo chce mleko... brrr... to teraz za dnia jej wciskam cały czas coś żeby mi tak nie wstawała... 

:-)

-jak tam obowiązek spełniony?
-teraz tak myślę że pisałaś o czekoladzie dwa razy-najpierw o włoskach potem o cyckach
-no to Twój mężuś ma dziś duże zmiany...z ciemnoskórą ....
;-)

;-)-jak przegnę to jutro mi komp.na kłódkę zamknie 
i co???do domu będę musiała wracać żeby do was coś naskrobać.

nie wiem co robić
i odbiorę wyniki krwi... a we wtorek do laryngologa kontrolnie po tym zabiegu ... i jeszcze muszę zapisać małego do dermatologa bo ciągle ma tą wysypkę na dłoniach, karku i pod szyjką, pediatra mówiła, że prawdopodobnie to uczulenie na słońce, ale nic nie zaradziła, kazała przeczekać i jeszcze sprawdzę u dermatologa bo się martwię.

młoda np. coś tłumaczy pokazuje, ja nie wiem o co chodzi a ta w ryk, odwraca głowę i idzie do swojego pokoju z podniesioną głową i obrażoną miną :-)
chyba jej zimno było! łaziła w nim pół godziny 

:-):-):-)